CATALÀ VOLUNTARI 5èC

Bon dia nins i nines! Avui m’agradaria fer-vos una reflexió. Els moments, dies i aconteixements que estam visquent són històrics, únics i penso, que igual que Anna Frank, seria molt valuós que féssiu un diari d’aquest dies tan estanys i canviants.
Vos propòs anar anotant la informació més rellevant del dia i una opinió personal (com vos sentiu, que opinau, quina sensació teniu, quin futur veieu,…). Evidentment és molt important fer-ho diàriament.
Pensau que a més d’una bona nota també tindreu un petit tresor històric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>