Educació Física (dimarts 17 de març)

Bon dia nins i nines,

Durant el període de suspensió de l’activitat educativa presencial, l’àrea d’educació física es desenvoluparà de manera online mitjançant aquest blog. 

Durant aquests dies treballarem l’atletisme de manera teòrica. 

Cada dimarts i dijous us enviaré una sèrie de tasques que haureu de realitzar. Els que tenguin ordinador podeu contestar les preguntes directament a un document de Word. Si no disposau d’ordinador, podeu contestar les preguntes a un full. Recordau que la presentació és important. 

Per tal de realitzar les tasques, us penjaré una sèrie de recursos que podreu consultar per respondre a les preguntes plantejades. Simplement heu de clicar damunt de la paraula “enllaç 1” i “enllaç 2” i us enviarà directament a la pàgina. 

Enllaç 1

Enllaç 2

Les tasques d’avui són:

 1. Què és l’atletisme?
 2. A on es practica l’atletisme?
 3. Anomena les modalitats de l’atletisme.

 

Ànim!

Fins dijous petits atletes! 😀8 comentaris

  1. Beatriz Cabello Gálvez Autor de l'article

   Buenos días,

   Es mejor que me enviéis el trabajo una vez que esté todo finalizado. Yo indicaré qué día se finaliza, ya que en función de los días de cuarentena alargaremos un poco más el trabajo o lo cerraremos antes.

   Saludos.

   1. Mateo galvis garavito

    Hola Beatriz soy la madre de Mateo galvis3b aún me falta terminar el ejercicio ya q tuve problema con la tableta ..Por favor me enviaría el correo donde lo podamos enviar terminado gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>