Educació Física (dimecres 18 de març)

Bon dia nins i nines,

Va anar bé amb els exercicis individuals de llançaments i recepcions de l’altre dia? Estic segura que sí! Vàreu provar amb pilotes de diferents tipus? Fins a on va volar la vostra imaginació a l’hora de llançar?

Avui us propòs una activitat on mesclarem la plàstica i l’educació física. Ui! Què ens farà fer na Bea avui? Doncs, avui fabricareu les vostres pròpies bitlles (bolos) per poder després practicar la punteria a casa. 

Primer, heu de cercar 10 botelles d’aigua buides (o similar).

Segon, heu de decorar les botelles. Recordau posar els números de l’1 al 6 o de l’1 al 10 a les botelles. Aquí teniu un parell de models:

Tercer, ja està tot preparat per jugar

  • Demanau ajuda a l’hora de col·locar les botelles, ja que han d’estar separades per un pam. Podeu posar gomets en terra per saber a on col·locar-les. 
  • Demanau ajuda per cercar la distància de llançament adequada, ja que si estàs molt a prop serà molt fàcil i si estàs massa en fora serà molt difícil. Podeu col·locar un objecte o un tros de celo de color per saber des d’on llançar.
  • Recordau que la col·locació de les bitlles és en forma de triangle:

 

Com jugar a les bitlles?

Recordau que heu de fer dos llançaments i, després, tornar a col·locar les bitlles. 

Si tombes totes les bitlles amb el primer llançament aconsegueixes un STRIKE.

Si tombes totes les bitlles amb els dos intents aconsegueixes un PLE (pleno).

Has d’anar sumant la puntuació que vas aconseguint després de cada ronda. En total, s’han de fer 10 rondes (amb dos llançaments a cada ronda a excepció si tombau totes les bitlles amb el primer llançament (strike) en aquest cas la ronda seria només d’un llançament perquè ja estan totes les bitlles tombades). Sou capaços d’arribar fins a 80? I fins a 100?

 

PERÒ! Abans de començar… Recordes com és el llançament de bitlles? 

Així… NO!

 

 

Així… ! 😀

 

Passau-lo molt bé! 😀



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>