Alternativa 6èD

Hola! Com esteu? La última tasca que vau fer d’aquesta assignatura va ser presentar en parelles un valor. M’agradaria que miréssiu aquest curtmetratge i contestéssiu als comentaris algunes preguntes:

Quins valors creus qur mostra aquesta història?

T’ha fet pensar en alguna cosa en concret?

Escriu una breu opinió del que t’ha semblat (m’ha agradat perquè… / no m’ha agradat perquè…)

___

Hola, ¿cómo estáis? La última tarea que hicisteis de esta asignatura fue presentar en parejas un valor. Me gustaría que miraseis este cortometraje y contestaseis en los comentarios algunas preguntas:

¿Qué valores crees que muestra esta historia?

¿Te ha hecho pensar en algo en concreto?

Escribe una breve opinión de lo que te ha parecido (me ha gustado porque… / No me ha gustado porque…)

 

7 comentaris

  1. Cristian

    Yo creo que la niña muestra mucha empatía y aprecio hacia el niño. La historía me ha parecido muy interesante,a causa de que la niña podría haber actuado diferente

  2. Jordi

    A jo m’ha emocionat molt perquè la nina ha mostrat empatia, paciencia i amistat i també perquè hi ha molts de nins i nines que no haurien fet el mateix que ella. Al final es queda la corda com a pulsera perque crec que per ella tembé era un nin important.

    M’he cansat de veure la meva mare plorar durant tot el curtmetratge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>