missatge de la tutora *1

Bon dia!!!! Propostes per aquests 4 dies. Teniu fins el dilluns per fer-ho.

  1. Ja hem arribat a la pàgina 86 del diari d’Anna Frank; seguidament farem un subratllat de la pàgina  85_86, que correspon al dia 20 de Novembre de 1942. (Recordau que el subratllat ha de tenir cohesió i sentit quan ho llegim seguidament). Després podem seguir llegint fins a la pàgina 138.
  2. De Matemàtiques vos adjuntaré al final, un enllaç per repassar el principi del tema 8. Després de revisar l’enllaç revisau els exercicis de la pàgina 111.(exercicis  14-15-18-19).
  3. De Naturals: Mirareu també aquests vídeos ( de canvis d’estat i energia renovable). Vos proposo que penseu  6 mesures per estalviar energia , anotau-les al quadern.
  4. De Socials: Repassarem les províncies i les comunitats (consultau aquell joc que vos va ajudar a estudiar-les i que tots ja sabeu).Podríem fer la làmina 8, és molt senzilla (es tracta de pintar i cercar dades) i així del quadernet podrem fer de la pàgina 11 els exercicis 1-2.

          (Mates)  video

          (Naturals) video

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>