Activitat i moviment / Actividad y movimiento

BON DIA  FAMÍLIES!!!                                                                   

AVUI COMENÇAM UNA NOVA SETMANA I HEM PENSAT QUE POT SER, VOS PODRÍEM ANIMAR UNA MICA AMB AQUESTA SELECCIÓ DE VIDEOCLIPS MUSICALS.

TORNAM A PROPOSAR-VOS TRES ACTIVITATS; DUES AMB MÉS MOVIMENT, I UNA

ALTRA UNA MICA MÉS RELAXADA.

RAP FAMILIAR: DEL GRUPPOT PETIT, SEGUR QUE VOS RECORDARÀ QUALQUE CONCERT AL CARRER AMB ELS PAPÀS, COM AVIAT PODREM TORNAR A FER.  

DANCE MONKEY: KARAOKE I VIDEOCLIP, PER PODER IMITAR EL BALL DELS DIVERSOS PERSONATGES. ÉS UNA CANÇÓ MOLT ALEGRE, SEGUR QUE HEU SENTIT LA MÚSICA A QUALQUE BANDA.

OLÉLÉ MOLIBA MAKASI: VIDEOCLIP D’ANIMACIÓ D’ UNA CANÇÓ  DE BRESSOL AFRICANA. PODEM ACOMPANYAR LA CANÇÓ FENT MAMBALLETES TOTS PLEGATS.

BÉ, PER AVUI VOS DEIXAM AMB AQUESTES ACTIVITATS,  PERQUÈ PUGUEU PASSAR UNA BONA ESTONA GAUDINT AMB LA FAMÍLIA; FINS AVIAT!

VOS ENYOREM MOLT I ESTAM DESITJANT TORNAR A COMPARTIR EL DIA A DIA AMB TOTS ELS NINS I LES NINES DE L’ESCOLA DE SON PISÀ.

VOS ESTIMAM, 

LES VOSTRES MESTRES                                                                                 

                                        

______________________________________________________________________

 

BUENOS DIAS FAMILIAS!!!

HOY EMPEZAMOS UNA NUEVA SEMANA, Y HEMOS PENSADO QUE  PODRÍAMOS ANIMAROS UN POCO CON ESTA SELECCIÓN DE VIDEOCLIPS MUSICALES.

VOLVEMOS A PROPONEROS TRES ACTIVIDADES: DOS CON MÁS MOVIMIENTO,

I OTRA UN POCO MÁS RELAJADA.

RAP FAMILIAR: DEL GRUPO “POT PETIT”, SEGURO QUE OS RECORDARÀ  ALGÚN CONCIERTO EN LA CALLE CON LOS PAPÀS, COMO PRONTO PODREMOS VOLVER  A HACER.

DANCE MONKEY: KARAOKE I VIDEOCLIP, PARA PODER IMITAR EL BAILE DE LOS DIFERENTES PERSONAJES. ES UNA CANCIÓN MUY ALEGRE, SEGURO QUE HABÉIS ESCUCHADO LA MÚSICA EN ALGUN SITIO.

OLÉLÉ MOLIBA MAKASI: VIDEOCLIP DE ANIMACIÓN. ES UNA CANCIÓN INFANTIL AFRICANA PARA IR A DORMIR; PODEMOS ACOMPAÑAR LA CANCIÓN SIGUIENDO EL RITMO CON LAS PALMAS TODOS JUNTOS.

BUENO, POR HOY OS DEJAMOS CON ESTAS ACTIVIDADES, PARA QUE PODÁIS PASAR UN BUEN RATO DISFRUTANDO CON LA FAMILIA; HASTA PRONTO!     

OS AÑORAMOS MUCHO Y ESTAMOS DESEANDO VOLVER A COMPARTIR EL DÍA A DÍA CON TODOS LOS NIÑOS Y NIÑAS DE SON PISÀ.

OS QUEREMOS, 

VUESTRAS MAESTRAS

2 comentaris

 1. Cristina

  Moltes gràcies per les vostres feinetes!!! Noltros també vos enyorem moltíssimmm!!
  Bessitoss de Miquelet per na Noe i na Rosa estimades!!

  **** 🙂

  1. Noelia Guillen Garcia

   Hola Miquelet com va tot? esper que molt bé. M’alegre molt que vos agradin les feines. Una abraçada molt forta de part meva i na Rosa, i totes les mestres que vos trobam molt a faltar. Una abraçada molt forta també a Jaume. Cuide-vos molt, molt prest ens veurem. Tot anirà bé. Una forta abraçada virtual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>