RELIGIÓ

Bon dia guap@s! esper que sigau molt bé. Com va la feina? si teniu algun dubte ja sabeu que estic a la vostra disposició. També, si us fa ganes, podeu enviar-me els dibuixos al mail, li feis una foto i m´ho enviau. O simplement me enviau un comentari en aquesta pàgina, us anyoro molt!!

Avui us deixaré una cançó molt guapa que he trobat titulada “Juntos construimos sueños”. Ja sabeu que esteim vivint una situació excepcional a la nostra vida i ara, més que mai, hem de estar tots units perquè junts aconseguirem tornar a la nostra vida normal. Aprofitau aquests moments per gaudir de la vostra família, jugar junts, ballar, cantar, cuinar…i sobretot estimau-vos molt!! Hem de veure la part positiva que ens duu aquesta situació. Una abraçada molt forta i contau-me si vos agrada la cançó.

3 comentaris

  1. carolina bustamnate

    hola soy la mama de antonela wayar,quiero enviar las foto del trabjo por su mai,pero no se ve claro el correo en la paguina,si me lo podria facilitar se lo agradezco,saludos buen fin de semana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>