Educació Física (dijous 26 de març)

Bon dia nins i nines, 

Heu sabut ordenar correctament els objectes? La pregunta no era gens fàcil, ja que hi ha objectes que no pesen el mateix en la modalitat masculina i femenina.

 

Segons la modalitat masculina, els dos objectes que més pesen són el martell (7,26kg) i el pes (7,26kg). A continuació, trobam el disc (2kg) i, finalment, la javelina (800g).

 

Segons la modalitat femenina, l’objecte que més pesa és el martell (7,26kg), seguit pel pes (4kg). Després, trobam el disc (1kg) i la javelina (600g).

 

Per cert, algú va provar de realitzar l’activitat física del vídeo que us vaig recomanar? Podeu deixar les vostres respostes en els comentaris de l’entrada (abaix de tot).

 

Avui ens centrarem en la modalitat de SALTS. Existeixen quatre tipus de salts que els agruparem en dos grans grups: els salts horitzontals i els salts verticals.

 

  1. Què és un salt?

 

  1. Explicau en què consisteix cada un d’aquests salts:
  1. Salt horitzontal: salt de llargada i triple salt.
  2. Salt vertical: salt d’alçada i salt de perxa.

 

  1. En el següent enllaç trobareu un vídeo amb els diferents tipus de salts. Quin tipus de salt és el que realitza una dona? Només has de visualitzar el vídeo fins al minut 1:11.

Enllaç dels salts

 

Recordau consultar les pàgines web següents per respondre les preguntes:

Enllaç 1

Enllaç 2

 

Ànim petits atletes! 😀 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>