Més propostes per aprendre / Más propuestas para aprender

Bon dia nins i nines de tres anys, avui vos proposam dues coses. 
En primer lloc, teniu una feineta on hi ha totes les lletres de l’abecedari en blanc. Heu d’escriure el vostre nom i pintar les que teniu del color que més vos agradi.  També vos deixam un abecedari amb dibuixos perquè pogueu repassar les inicials dels vostres companys/es de classe.
En segon lloc, mirau el conte de “La història del punt de la i“. Quan acabeu escriviu les vocals i dibuixau els animals del conte que més vos agradin.
 
Esperam que vos agradi. Mestres de tres anys.
 
 
_____________________________________________________________________________
 
 
Buenos días niños y niñas de tres años, hoy os proponemos dos cosas.
En primer lugar, os dejamos una ficha donde están todas las letras del abecedario en blanco. Tenéis que escribir vuestro nombre y pintar las que tenéis del color que más os guste. También os dejamos un abecedario con dibujos para que podáis repasar las iniciales de vuestros compañeros/as de clase.
En segundo lugar, mirad el cuento de “La història del punt de la i“. Cuando acabéis escribid las vocales y dibujad los animales del cuento que más os gusten.
 
Esperamos que os guste. Maestras de tres años.
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>