Educació Física (dimarts 31 de març)

Bon dia nins i nines,

Vàreu veure els vídeos dels salts? Algú ha endevinat quina prova era realitzada per una dona? Doncs, era el salt amb perxa! El va realitzar Isinbayeva, una atleta russa retirada, especialitzada en salt amb perxa, campiona olímpica, del món i europea en aquesta prova.

 

Avui treballarem les proves combinades. Hi ha molts de tipus de proves combinades com el duatló, el triatló, el pentatló… Nosaltres ens centrarem a treballar l’heptatló i el decatló. 

 

La tasca d’avui consisteix en:

  1. Col·loca cada una de les proves a la columna corresponent. Pensa que alguna de les proves es pot col·locar a ambdues columnes.

cursa 100 metres llisos  – salt d’altura – cursa de 200 metres  – cursa de 100 metres tanques – salt de longitud  – llançament de javelina – llançament de disc – cursa 1500 metres  – triple salt – cursa de 800 metres – salt amb perxa – cursa de 110 metres tanques  – llançament de pes – cursa 400 metres  

Decatló masculí

Heptatló femení







 

 

  1. A la pregunta anterior, hi havia una modalitat que no pertany a cap de les dues proves combinades. Quina era?

 

Per respondre a aquestes dues preguntes només heu de consultar el següent enllaç:

Enllaç proves combinades

Ànim petits atletes! 😀



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>