Educació Física (dimarts 31 de març)

Bon dia nins i nines,

Què tal el repte d’equilibri de l’altre dia? Vàreu aconseguir arribar fins al vostre llit? Estic segur que sí! Vàreu provar els diferents nivells?

Avui us propòs una feina totalment diferent. Un altre tema que hem treballat durant aquest segon trimestre ha estat l’orientació espacial, així que avui un propòs una activitat relacionada amb l’orientació. 

Per fer la tasca d’avui necessitareu un acompanyant (germà, germana, papà, mamà…) i un objecte petit de la vostra elecció (xapa, moneda, bolígraf, joguina…). 

Un cop tingueu les dues coses jugarem a fred i calent.Un dels dos amagarà l’objecte i el company l’haurà d’aconseguir trobar seguint les pistes que només podrà ser: fred o calent. 

Si està a prop (cerca) de l’objecte, direu la paraula “calent”; però si està lluny (lejos), direu la paraula “fred”. Així fins que el vostre company hagi trobat l’objecte que heu amagat.

Quan els dos hàgiu fet la funció de guia, complicarem un poquet més el joc. Un dels dos amagarà l’objecte i el company l’haurà d’aconseguir trobar seguint les indicacions de la seva parella, que l’anirà guiant dient endavant, darrera, esquerra o dreta.

Espero que encara us recordeu!

Finalment, complicarem encara més l’activitat. Cadascun amagarà un objecte diferent i a continuació haurà de realitzar un mapa del tresor per indicar a la seva parella a on es troba el seu objecte. Després, us intercanviareu el mapa i haureu d’intentar trobar l’objecte mitjançant les indicacions del mapa.

Espero que us agradi! Passau-lo bé! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>