Quin ritme sona? 5è

Bon dia! Com esteu? Una mica de música per animar-vos? Aquí teniu un joc per endevinar quin ritme sona, no és gaire difícil i us servirà per repassar un poquet mentre jugau. Participa i deixa en un comentari en aquesta mateixa entrada diguent quants punts has guanyat. Qui serà el campió o campiona?


¡Buenos días! ¿Cómo estáis? ¿Un poco de música para animaros? Aquí tenéis un juego para adivinar qué ritmo suena, no es muy difícil y os servirá para repasar un poco mientras jugáis. Participa y deja en un comentario en esta misma entrada diciendo cuantos puntos has ganado. ¿Quién será el campeón o campeona?

7 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>