DIMECRERS 22 D´ABRIL DE 2020

BON DIA NINS I NINES!!!

SABEU QUE DEMÀ ÉS UN DIA MOLT ESPECIAL? IDÒ SÍ!!! DEMÀ ES CELEBRA EL DIA DEL LLIBRE I TAMBÉ LA “DIADA DE ST. JORDI”.

VOS VOLEM CONVIDAR A RECORDAR LA LLEGENDA D´AQUEST CAVALLER QUE CONTA QUE UN DIA VA LLUITAR CONTRA UN DRAC PER SALVAR A TOT UN POBLE I COM A PARTIR DE LA SEVA SANG VAREN FLORIR LES CONEGUDES “ROSES DE ST. JORDI”.

¡Buenos días niños y niñas!!!!

¿Sabéis que mañana es un día muy especial? ¡Pues sí!!! Mañana se celebra el Día del Libro y también la “diada de St. Jordi”.

Os queremos invitar a recordar la leyenda de este caballero que cuenta que un día luchó contra un dragón para salvar a todo un pueblo y cómo a partir de su sangre florecieron las conocidas “Rosas de St. Jordi”

  • MIRA EL SEGUËNT DIBUIX. SABRIES EXPLICAR LA LLEGENDA MIRANT TOTES AQUESTES VINYETES? CONTA-LI A UN FAMILIAR DE CASA.
  •  Mira el siguiente dibujo. ¿Sabrías explicar la Leyenda mirando todas estas viñetas? Cuéntasela a un familiar de casa.

  • OBSERVA MOLT BÉ AQUESTA SOPA DE LLETRES I TROBARÀS LES PARAULES DEL COSTAT. COPIA LES PARAULES QUE HAS TROBAT A UN PAPER. ÀNIM!!!
  •  Observa muy bien esta sopa de letras y encontrarás las palabras que están al lado. Copia las palabras que has encontrado en un papel. ¡Ánimo!!!

  • PER ACABAR NO PODEM DEIXAR RECOMANAR-TE QUE TRIïS UN CONTE DE CASA QUE T´AGRADI MOLT I EL MIRIS O EL LLEGEIXIS. SEGURAMENT JO NO EL CONEC!! ESCRIU EL TÍTOL A UN PAPER I FES UN DIBUIX. M´AGRADARÀ MOLT!!!
  •  Para acabar no podemos dejar de recomendarte que elijas un cuento de tu casa que te guste mucho y lo mires o lo leas. Seguramente yo no lo conozca!!! Escribe el título en un papel y haz un dibujo. Me gustará mucho!!!

FELIÇ DIA DE SANT JORDI A TOTS!!!

FELIZ DÍA DE SANT JORDI A TODOS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>