DIMECRES 22 D’ABRIL 2020

BON DIA NINS I NINES!!!

SABEU QUE DEMÀ ÉS UN DIA MOLT ESPECIAL? IDÒ SÍ! DEMÀ ÉS CELEBRA EL DIA DEL LLIBRE I TAMBÉ LA “DIADA DE SANT JORDI”.

VOS VOLEM CONVIDAR A RECORDAR LA LLEGENDA D’AQUEST CAVALLER QUE CONTA QUE UN DIA VA LLUITAR CONTRA UN DRAC PER SALVAR A TOT UN POBLE I COM A PARTIR DE LA SEVA SANG VAREN FLORIR LES CONEGUDES “ROSES DE SANT JORDI”.

¡Buenos días niños y niñas!!!

¿ Sabéis que mañana es un día muy especial?. ¡Pues si! Mañana se celebra el día del libro y la “diada de Sant Jordi”.

Os queremos invitar a recordar la leyenda de este caballero que cuenta que un día lucho contra un dragón para salvar a todo el pueblo y cómo a partir de su sangre florecieron las conocidas “rosas de sant Jordi”.

 

– MIRA EL SEGÜENT DIBUIX . SABRIES EXPLICAR LA LLEGENDA MIRANT TOTES AQUESTES VINYETES? CONTA-LI A UN FAMILIAR DE CASA.

 – Mira el siguiente dibujo. ¿ Sabrias explicar la leyenda mirando todas estas viñetas? Cuéntasela a un familiar de casa.

 

 –  OBSERVA MOLT BÉ AQUESTA SOPA DE LLETRES I TROBARÀS LES PARAULES DEL COSTAT. COPIA  LES PARAULES QUE HAS TROBAT A UN PAPER. ÀNIMS!!!

–  Observa muy bien esta sopa de letras y encontraras las palabras que estan al lado. Copia las palabras que has encontrado en un papel. ¡Animo!!!

– PER ACABAR NO PODEM DEIXAR DE RECOMANAR-TE QUE TRIÏS UN CONTE DE CASA QUE T’AGRADI MOLT I EL MIRIS O EL LLEGEIXIS. SEGURAMENT JO NO EL CONEC…ESCRIU EL TÍTOL A UN PAPER I FES UN DIBUIX. M’AGRADARÀ MOLT!!!

– Para acabar no podemos dejar de recomendarte que elijas un cuento de tu casa que te guste mucho y lo mires o lo leas. Segurante yo no lo conozca… Escribe el título en un papel y haz un dibujo. ¡Me gustará mucho!!!

FELIÇ DIA DE SANT JORDI A TOTS!!!

Feliz día de Sant Jordi a todos!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>