Informació sobre el 3r trimestre. Dilluns 27 abril: català i valors (alternativa)/ Información sobre el 3r trimestre. Lunes 27 de abril: catalán y valores (alternativa)

(abajo en castellano)
Bon dia, 
A partir d’avui es comencen a penjar al blog les feines del tercer trimestre. Durant aquest trimestre s’ha decidit marcar un horari setmanal: cada dia es penjarà la feina d’una assignatura. Aquest és l’horari de 6è i el tendreu a un lloc visible del blog: 
 

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

RELIGIÓ

VALORS

CATALÀ

MATEMÀTIQUES

EF

NATURALS

CASTELLANO

MÚSICA

PLÀSTICA

SOCIALS

ANGLÈS

 
Tot i que estarem encantades de seguir rebent la feina atrassada que aneu fent, la corregirem, la tornarem i es tendrà en compte per l’avaluació, per favor, prioritzeu fer les feines que s’aniran penjant a partir d’ara. 
 
La manera de fer feina serà fer tasques de repàs de determinats temes treballats al primer i segon trimestre i, després d’aquest repàs, una activitat avaluable. S’avisarà d’aquestes activitats avaluables amb aproximadament una setmana d’antelació, però, si es va fent la feina, no hauria d’haver cap problema per dur-la a terme adequadament. Es donaran les indicacions de com s’han de fer i com s’han d’entregar, com amb la resta d’activitats. És important mantenir un hàbit d’estudi i un ritme: és millor fer un poquet de feina cada dia que dedicar-hi un dia sencer. Pensau que l’any vinent ja comença l’institut i heu d’estar el millor preparats possible.
 
Recordau que heu d’enviar la feina de cada assignatura a la seva mestra:
Si teniu cap dubte, comentari o necessiteu qualsevol cosa, podeu posar-vos en contacte amb qualsevol de nosaltres a través d’aquests correus. 
 
Moltes gràcies a les famílies per la tasca que feis des de casa i a vosaltres, els alumnes, pensau que fer la feina té la seva rescompensa.
 
Aquí teniu les tasques de català d’avui:
1) Repassar la separació sil·làbica i les normes d’accentuació amb aquestes activitats (heu de clicar sobre la imatge i dur a terme tots els jocs: síl·labes, accents 1, accents 2 i accents 3):
 
2) Repassar l’apòstrof i les contraccions amb aquestes activitats (heu de clicar sobre la imatge i dur a terme tots els jocs: apòstrofs i contraccions):
 
3) Deixa un comentari al blog diguent quin joc t’ha semblat més fàcil i quin més difícil.
 
Tasques de Valors (alternativa):
Mireu el següent curt i deixa un comentari en aquesta entrada diguent què faries tu si et trobessis al lloc de l’ocell més gran.
 
Els que feu religió cercau al blog l’entrada de les tasques d’avui d’aquesta assignatura.
 

 
Este jueves dia 30 de abril se llevará a cabo un actividad evaluable de castellano sobre la reflexión a partir de un texto que ya se practicó durante el final del trimestre pasado.
També s’avaluarà el mateix 30 d’abril una activitat de plàstica fonamentada en el dibuix de línies corbes i rectes.
La setmana que ve, el dilluns dia 4 de maig, es durà a terme una activitat avaluable sobre el text narratiu d’aventures i fantasia (Tema 9 del llibre de català) a on es tendrà en compte el treballat d’ortografia en les tasques d’avui, la tècnica del resum (Tema 9 del llibre de català), la cal·ligrafia i la presentació. Així mateix, el alumnes que cursin alternativa, hauran de dur a terme una tasca avaluable sobre els valors que representi el text que es proposarà. 
El dies que es presentin aquestes tasques se us donarà tota la informació sobre què s’ha de fer i què es tendrà en compte per l’avaluació, això només és un avenç.
 
Molts d’ànims a tots!
 
———————————–
 
Buenos días, 
A partir de hoy se empiezan a colgar en el blog las tareas del tercer trimestre. Durante este trimestre se ha decidido marcar un horario semanal: cada día se colgará la tarea de una asignatura. Este es el horario de 6º y lo tendréis en un lugar visible del blog: 
 

LUNES

MARTES

MIÉRCOLES

JUEVES

VIERNES

RELIGIÓN

VALORES

CATALÀ

MATEMÀTICAS

EF

NATURALES

CASTELLANO

MÚSICA

PLÁSTICA

SOCIALES

INGLÉS

 
Aunque estaremos encantadas de seguir recibiendo la tarea atrasada que vayáis haciendo, la corregiremos, la devolveremos y se tendrá en cuenta para la evaluación, por favor, priorizad hacer las tareas que se vayan colgando a partir de ahora. 
 
La manera de trabajar será hacer tareas de repaso de determinados temas trabajados en el primero y el segundo trimestre y, después de este repaso, una actividad evaluable. Se avisará de estas actividades aproximadamente con una semana de antelación, pero, si se va haciendo la tarea, no tendria que haber ningún problema para llevarla a cabo adecuadamente.  Se darán las indicaciones de como se tienen que hacer y entregar, como con el resto de actividades. Es importante mantener un hábito de estudio y un ritmo: es mejor hacer un poquito cada día que dedicarle un día entero. Pensad que el año que viene ya empieza el instituto y tenéis que estar lo mejor preparados posible. 
 
Recordad que tenéis que enviar la tarea de las siguientes asignaturas a su maestra:
Si tenéis alguna duda, comentario o necesitáis cualquier cosa, podéis poneros en contacto con cualquiera de nosotras a través de estos correos.
 
Muchas gracias a las familias por la labor que hacen desde casa y a vosotros. los alumnos, pensad que hacer el trabajo tiene su recompensa.
 
Aquí teniu lestasques de català d’avui:
1) Repassar la separació sil·làbica i les normes d’accentuació amb aquestes activitats (heu de clicar sobre la imatge i dur a terme tots els jocs: síl·labes, accents 1, accents 2 i accents 3):
 
2) Repassar l’apòstrof i les contraccions amb aquestes activitats (heu de clicar sobre la imatge i dur a terme tots els jocs: apòstrofs i contraccions):
 
3) Deixa un comentari al blog diguent quin joc t’ha semblat més fàcil i quin més difícil.
 
Tareas de Valores (alternativa):
Mirad el siguiente corto y dejad un comentario en esta entrada diciendo qué harías tú si te encontraras en el lugar del pájaro más grande.
Los que hacéis religión buscad en el blog la entrada de las tareas para hoy de esta asignatura.
 
Este jueves dia 30 de abril se llevará a cabo un actividad evaluable de castellano sobre la reflexión a partir de un texto que ya se practicó durante el final del trimestre pasado.
También se evaluará el mismo 30 d’abril una actividad de plástica fundamentada en el dibujo de línias curvas y rectas.
La semana que viene, el lunes dia 4 de mayo, se llevará a cabo una actividad evaluable sobre el text narratiu d’aventures i fantasia (Tema 9 del llibre de català) dónde se tendrá en cuenta lo trabajado de ortografia en las tareas de hoy, la técnica del resumen (Tema 9 del llibre de català), la caligrafia y la presentación. Así mismo, los alumnos que cursen alternativa, tendrán que hacer una tarea evaluable sobre los valores que represente el texto que se propondrá. 
Los días que se presenten estas tareas se os dará toda la información sobre qué se tiene que hacer y que se tendrá en cuenta para la evaluación, esto es sólo un avance.
 
¡Muchos ánimos a todos!

74 comentaris

 1. Jordi

  Valors: si jo fos l’ocell més gran hagués ajudat a que s’aturassin de barallar i si no em feien cas anar-men per no ficar-me en problemes.

  1. Paula Marqués

   Valors: El primer que faria, és xerrar amb ells, per dir-lis que no es barallin i demanar permís per posar-me devora ells i si no em deixen posar, sercar un altre lloc.
   Però lo que mai faria és utilitzar la força i per descomptat riurer-me dels altres

   1. María Monroig Ribot

    Prenc nota de la teva reflexió que me pareix molt acertada encara que també crec que l’actitud dels altres ocells no és la més adient.

 2. MARCOS IGLESIAS MORENO

  Hola Marga.

  He vist el video de valors hi ha estat molt graciós. El que jo faria seria tirar-los a tots i després els diria:qui riu ultim riu mijor.😎

 3. Marina Garau

  Valors: “quien ríe último ríe mejor” no da falta vurlarrse dels altres per que tu en qualsevol moment pots ser igual. Ja que no agrada que es burlin de tu, tu no d’Àsia el mateix.

 4. Marcos Hernández

  Jo si fos l’ocell gran aniria a un altre cable per no molestar als ocells petits o lis diria que eren uns maleducats y interviniria pero que no es peleasin

 5. Alvaro

  Valors:jo si hagués estat l’ocell hagués ajudat dient-los que no barallin perquè es poden fer mal i acabar de pitjor forma de la qual varen
  acabar.😐

 6. Erika

  VALORS : Jo si fos l’ocell gran, parlaria amb ells i els diria que no han de riure de les aparencías, cal tenir empatia amb la persona que l’aquesta sentint, no cal burlar-se de ningú és de mal gust

 7. Mehdi

  Si fos l’ocell GRAN, crec que s’ho mereixen, perquè imagineu-, jo no sóc sociable no com expressar-me, i després afront el meu por, i vaig a conèixer a més gent, i em tractin com si fos un monstre, jo no ho consentiria, i s’ho han merescut.

 8. Julia Gil

  Si fos l’ocell gran, m’haguès sentit malament, perquè es reien de jo. Després m’hagués sentit bé perquè han après la lecció de no riure dels altres.

 9. Ylenia

  jo si fos l’ocell el que faria seria intentar que no es molestessin i que no peguessin perquè tenen prou espai per a tots i si no em fessin cas em aniria per no tenir problemes ja que tots són com una família

 10. Nicolas Carrera 6èA

  VALORS:Si jo l’ocell gran els diría als altres Ocells que encara que l’espai de la corda sigui petit igual podem estar be tots 😅

 11. Marc

  Valors: Jo em faria amic dels ocells i els ensenyaria que no es tenen que riure dels altres, si no volen ser els meus amics, m’aniria del lloc amb millors ocells.

  1. María Monroig Ribot

   Me pareix molt acertada aquesta reflexió, primer sempre resoldre qualsevol conflicte amb paraules i amb actitud empàtica i asertiva.

 12. Noa

  Jo el que faria si fosi l’ocell gran seria ensenyar-lis que les apariències no importen, que tots tenim que ser amics i dur-nos bé, i si no estiguessin d’acord i es barallasin jo intentaría posar pau a la situació.

 13. Noa

  Si jo fosi l’ocell gran els explicaría als ocells petits que no es tenen que burlar dels altres per l’apariència i després si no ho han cumplit m’en vaig a un altre lloc on hi hagui ocells més amistosos.

  1. María Monroig Ribot

   Les dues reflexions aporten solucions i bona actitud per afrontar situacions problemàtiques que també, d’una manera no molt diferent, podrem trobar a la vida real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>