FEINETES/TAREAS 18-03-20

EL CALENDARIO

En un calendario que haya en casa, cada día rodear el día en que estamos y tachar el día de ayer.

Aprovechar para conversar sobre lo que hizo ayer (qué fue lo que más le gustó y lo que menos) y que le gustaría hacer hoy.

EL CALENDARI

A un calendari que hagi a casa, cada dia rodejar el dia què estem i tatxar el dia d’ahir.

Aprofitar per conversar damunt el que va fer ahir ( què va ser el que més li va agradar i el que menys) i què li agradaria fer avui.

CONSTRUCCIÓN DE TORRES DEL 1 AL 6

 Con las piezas de construcciones que tenga en casa o material parecido construir torres de tantas piezas como indica el número. Luego debe copiar el número  y dibujar la torre (de todos).

CONSTRUCCIÓ DE TORRES DEL 1 AL 6

 Amb les peces de construcció que tengui a casa o material semblant, construir torres de tantes peces com indica el número i dibuixar cada torre. S’adjunta una foto de model.

DIBUJAR A 3 AMIGOS/AS 

Dibujar a 3 amigos/as de clase y escribir su nombre. Los papás harán un modelo para que los copien.

Toda actividad que esté en papel, debe ponerse siempre detrás, su nombre y la fecha( ejem: MIÉRCOLES-18).

DIBUIXAR A 3 AMICS/GUES

Dibuixar a 3 amics/gues de classe i escriure el seu nom. Els papàs escriuran un nom per a servir de model i ho pugui copiar.

*Tota activitat que estigui en paper, deu de posar-se sempre al darrere, el seu nom i la data (exem: DIMECRES-18) i anar guardant-les per a mostrar-les quan torni a l’escola a la tutora.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>