missatge de la tutora

Bon dia!!! esper que tots esteu molt bé… Fins ara he tingut problemes d’accés.

Ja sabeu quina feina heu de fer perquè el divendres 13 de març la varem repartir i explicar; però i voleu un consell, vos diria que:

  1. Cada dia mireu l’horari de l’escola i l’intenteu seguir, sinó amb l’horari ,sí amb les matèries que hi ha cada dia. Aquí a aquest blog trobareu alguna pauta a seguir o alguna recomanació per repassar continguts.
  2. Tenim la lectura d’ Anna Frank tan en català com en castellà, i sabeu què heu de fer.Vos aniré proposant activitats per aquesta lectura.Ara més que mai podeu sentir com estava ella a” la casa del darrera”. Ja vos vaig animar a fer un petit diari setmanal i ara podríeu fer-ho de tots aquests dies a casa i quan tornem escoltarem els vostres testimonis.
  3. Més endavant vos aniré animant a fer alguna activitat de plàstica.
  4. Podríem fer divisions de dues xifres amb decimals.i multiplicacions que sempre van bé.

Ànims Amores…. i no faceu enfadar als papis que ara necessitem tots calma.Com vos dic sempre, la vostra feina és estudiar i en aquest moments ho hem de fer així.

Els qui no tenguin el material que ho demanin als companys per wassap o per la web.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>