MÚSICA

Bon dia nins de quart . Com ho duis??? Aquí vos paso el tutorial i cançó de l’audició de Guillermo Tell, Obertura de Rossini. Vos pas l’audició i el tutorial perquè ho pogueu fer tots en familia!!! Sort i molta música!!!!

Audició 

Tutorial

 

DÈCADES MUSICALS!!!

Ja sabeu que enguany esteim treballant les dècades musicals. Amb els vostres fills hem vist: The Beatles, Queen, The Europe i Mecano. Aquí vos penjaré algunes de les cançóns i un ball perquè pogueu practicar des de casa en familia!! Força i molta música!!!

VÍDEO EVOLUCIÓ DEL BALL

 

THE BEATLES 

QUEEN

QUEEN

COREO TUTORIAL

 THE EUROPE

MECANO

MECANO

MECANO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>