RELIGIÓ

Bon dia a tots! esper que estigueu molt bé. Us he posat les solucions al text “a ver si te has enterado” als comentaris de l´entrada anterior per si no ho heu vist. Avui us recordaré que podeu fer el còmic que vaig donar-vos divendres 13 a classe, si es que encara no l´heu fet. Pels qui no vareu venir la feina era la següent:

Fer un còmic de 4 vinyetes amb els dies més importants de la Setmana Santa (Diumenge de Rams, Dijous Sant, Divendres Sant i Diumenge de Pasqua o Resurrecció). Heu de fer els dibuixos i escriure una frase que expliqui el que recordam a cada dia. No oblideu de pintar els dibuixos! Guardau bé la feina que la corregirem a classe a la tornada. Una abraçada i ànims!!

Aqui teniu dos exemples, faltaria explicar què recordam a cada dia i ja està (podeu ajudar-vos amb les imatges i el video que us vaig penjar).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>