Educació Física (dimarts 24 de març)

Bon dia nins i nines,

Què tal aquest cap de setmana jugant amb les bitlles? Vàreu fer algun strike? Segur que heu millorat moltíssim la vostra punteria! 

Avui us propòs activitats en parelles per continuar treballant els llançaments i les recepcions. Per realitzar aquestes activitats necessitareu l’ajuda dels germans o germanes o, fins i tot, d’algun familiar. L’únic material que farem servir serà una pilota de la vostra elecció. Recordau que sempre és més fàcil amb pilotes més grans. 

 

Les tasques seran les següents:

  • Passa la pilota a la teva parella apuntant al seu pit (pecho). Intentau realitzar 10 passades sense que la pilota caigui en terra.
  • Passa la pilota a la teva parella intentant que arribi al seu pit (pecho) fent que la pilota faci un bot en terra abans que la teva parella l’agafi. Intentau realitzar 10 passades.
  • Passa la pilota a la teva parella amb la mà dominant (la mà amb la qual escrius). Intentau realitzar 10 passades sense que la pilota caigui en terra. 
  • La teva parella ha de formar una cistella ajuntant les seves mans (com està na Bea a la imatge). Fica 5 vegades la pilota dins la cistella de la teva parella. Després intercanviau els papers.

Recordau que podeu repetir cada tasca tantes vegades com volgueu.

 

ANAU ALERTA DE NO ROMPRE RES PER CASA!

 

Si algun nin o nina té ganes de BALLAR, us envio l’enllaç a una coreografia infantil molt xula que podeu seguir des de casa fàcilment. Clicau sobre les següents paraules: Vull ballar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>