Seguim aprenent amb la primavera / Seguimos aprendiendo con la primavera

Per continuar el ritme de feina de les nostres classes, vos deixam una feineta de plàstica, una dita de la primavera i les seves lletres.
Quan pinteu les lletres recordau si hi ha alguna que coincideix amb el nom d’algun company/a de classe. Amb l’ajuda de la vostra família podeu repetir la dita una vegada al dia, podeu copiar la paraula PRIMAVERA a la tasca de plàstica amb lletra majúscula i també escoltar les cançons de l’abecedari i de les vocals de Damaris.
Per realitzar la flor feis un cercle amb retolador del color que més vos agradi, posau macarrons o altra pasta i feis la tija amb retolador o el que tengueu.
 
Recordau són propostes i cadascú fa feina amb el que té a casa. Són idees per entretenir-vos sense angoixes.
 
Mestres de tres anys
 
_____________________________________________________________________________
Para continuar el ritmo de trabajo de nuestras clases, os dejamos una ficha de plástica, un refrán de la primavera y sus letras.
Cuando pintéis las letras podéis recordar si alguna coincide con el nombre de  algun compañero/a de clase. Con la ayuda de vuestra familia podéis repetir el refrán una vez al día, copiar la palabra PRIMAVERA en la ficha de plástica con letra majúscula y escuchar las canciones del abecedario y las vocales de Damaris.
Para realizar la flor téneis que hacer un círculo con rotulador del color que más os guste, poner macarrones o otra pasta y hacer el tallo con rotulador o lo que tengáis.
 
Recordad son propuestas y cada uno hace el trabajo con lo que tiene en casa. Son ideas para entreteneros sin agobios.
 
Maestras de tres años.
 

5 comentaris

  1. Xisca, Noelia, Clara, Rosa e Isa

    Todo el mérito es de las tutoras, que aunque no veais sus nombres en las entradas, detrás de todo hay un trabajazo por su parte 😉

    Me alegro mucho que lo consiguiera, seguro que le ha quedado súper chulo! Xisca estará contentísima 🙂

    Un besito muy grande de parte de todas!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>