Alternativa

Aquí vos deix una altre curt per pensar… Quins valors s’hi reflecteixen? Què en penses? T’ha agradat? Escriu un breu comentari aquí al bloc o al teu quadern.

Aquí os dejo otro corto para pensar… ¿Qué valores se reflejan?¿Qué piensas?¿Te ha gustado? Escribe un breve comentario aquí al bloc o al teu quadern. 

Click aquí: LA LUNA

 

20 comentaris

 1. Jordi

  Per jo els valors que es reflecteixen són el esforç, la soladiritat i la força de voluntat. Per jo el nines molt valent i no li fa cas ala por. A jo m’ha agradat molt.

 2. María Monroig Ribot

  Molt bé Agustin! Per a mi també l’actitud del nin i el que practiqui ” resoldre petits conflictes” és el que m’ha impressionat més. Al final, els adults ens poden guiar i aconsellar però, quan realment aprenen, és quan nosaltres prenim decisions i actuam.

  FINS PREST

 3. Marina

  El que veig de aquest video es que as de prendre les teves propies decicions, amb esforç i ajuda, perque cualsevol cosa surt millor sumant que no restant.

 4. Marcos Hernández

  Yo lo que veo es que todos somos diferentes. Hay distintas formas de hacer las mismas cosas, ni mejores ni peores, solo distintas y cada uno debe elegir cómo hacerlas según su forma de ser o de pensar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>