Educació Física (dijous 26 de març)

Bon dia nins i nines,

Què tal els exercicis per parelles de llançaments i recepcions de l’altre dia? Estic segura que molt bé! Vàreu provar amb diferents parelles?

 

Ara que ja hem practicat els llançaments, us propòs una tasca diferent. Ja sabeu que durant aquest trimestre hem treballat l’equilibri i així que avui us propòs un REPTE relacionat amb l’equilibri.

 

El nom del repte és el caminet.

En aquest repte heu d’aconseguir arribar des de la porta de la vostra casa fins al llit de la vostra habitació sense tocar en terra. Per fer-ho, només podeu utilitzar dos coixins (dos cojines) que agafeu de casa. Però no és tan fàcil, ja que a continuació us posaré una sèrie de restriccions/normes que haureu de respectar.

  1. El repte l’has de fer tot sol. Ningú et pot ajudar.
  2. Si mentre realitzes el repte toques en terra, hauràs de tornar a començar des del principi (des de la porta de casa).
  3. Els coixins no es poden arrossegar.
  4. Cap part del cos (peus, mans, dits…) pot tocar en terra.

 

Primer, provau de cercar la solució per vosaltres mateixos però si al cap d’una estona i de diversos intents no trobau la solució, podeu demanar ajuda als vostres pares i mares. Ells us poden ajudar a PENSAR com fer-ho, però un cop començat el repte, no poden ajudar-vos. No passa res si no surt a la primera, el podeu intentar tantes vegades com vulgueu.

 

Si trobau que és massa fàcil, podeu passar al nivell 2, que és amb les mateixes normes que abans però duent un objecte en equilibri al cap sense poder tocar-lo amb les mans. Per exemple, un plàtan, un peluix petit o un rotllo de paper de vàter. Recordau: només dos coixins i fent anada i tornada (des de la porta de casa fins al llit i del llit fins a la porta de casa).

 

Encara us sembla fàcil? Si és així… aquí va el nivell 3!

El nivell 3 és amb les mateixes normes que al nivell 1 però ara no utilitzarem coixins sinó una superfície més petita com són tres llaunes de sardines, de tonyina, de musclos o similar.

 

Si algú es vol gravar fent el repte, m’ho pot enviar a la meva adreça de correu (bcabellogalvez@educaib.eu). Aniré penjant al bloc els vídeos que em vagin arribant. 

Ànim petits equilibristes! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>