UN POC DE RITME!

HOLA, JA DIVENDRES,…… COM PASSA EL TEMPS !!! JA SABEU, UN DIA MENYS PER TORNAR-NOS A TROBAR. FORÇA FAMÍLIES!!!

PER AVUI, HEM PENSAT PROPOSAR-VOS DOS VIDEOS AMB COREOGRAFIES MOLT DIVERTIDES, PER BALLAR AMB ELS GERMANS, ELS PAPÀS O QUI SIGUI A CA VOSTRA AQUESTS DIES.

EL PRIMER, ÉS UN VIDEOCLIP D’UNA CANÇÓ QUE CONEIXEN QUASI TOTS ELS NINS (SOY UNA TAZA, DELS CANTAJUEGOS); SEGUR QUE HEU BALLAT AQUESTA CANÇÓ AMB ELS VOSTRES AMICS I AMIGUES EN MOLTES FESTES D’ ANIVERSARI.

LA SEGÜENT CANÇÓ, ÉS SÚPER CONEGUDA, LA MACARENA”. PENSAU QUE NOMÉS ÉS CONEGUDA AL NOSTRE PAÍS? IDÒ NO, ARA VEUREU QUE ÉS FAMOSA ARREU DEL MÓN.

LA DARRERA ACTIVITAT, LA MÉS TRANQUIL·LA, ÉS UN CONTE MOLT POÈTIC I TÉ UNS DIBUIXOS MERAVELLOSOS. (LA COLECCIONISTA DE PALABRAS) ENS POT DONAR IDEES PER JUGAR AMB LES PARAULES.

BÉ JOVENETS I JOVENETES, AVIAT TORNAREU A TENIR NOTÍCIES NOSTRES! UNA AFERRADA BEN FORTA!

LES VOSTRES MESTRES.

 

¡HOLA! YA VIERNES,… ¡¡¡CÓMO PASA EL TIEMPO !!! YA SABÉIS, UN DÍA MENOS PARA VOLVERNOS A ENCONTRAR. ¡¡¡FUERZA FAMILIAS!!!

PARA HOY, HEMOS PENSADO PROPONEROS DOS VÍDEOS CON COREOGRAFÍAS MUY DIVERTIDAS, PARA BAILAR CON LOS HERMANOS, LOS PAPÁS O QUIEN ESTÉ EN VUESTRA CASA ESTOS DÍAS.

EL PRIMERO, ES UN VIDEOCLIP DE UNA CANCIÓN QUE CONOCEN CASI TODOS LOS NIÑOS (SOY UNA TAZA, DE LOS CANTAJUEGOS); SEGURO QUE HABÉIS BAILADO ESTA CANCIÓN CON VUESTROS AMIGOS Y AMIGAS EN MUCHAS FIESTAS DE CUMPLEAÑOS.

LA SIGUIENTE CANCIÓN ES SÚPER CONOCIDA, “LA MACARENA”,…. ¿PENSÁIS QUE SÓLO ES CONOCIDA EN NUESTRO PAÍS? ¡PUES NO! AHORA VERÉIS QUE ES FAMOSA EN EL MUNDO ENTERO.

LA ÚLTIMA ACTIVIDAD, LA MÁS TRANQUILA, ES UN CUENTO MUY POÉTICO Y TIENE UNOS DIBUJOS MARAVILLOSOS. (LA COLECCIONISTA DE PALABRAS) NOS PUEDE DAR IDEAS PARA JUGAR CON LAS PALABRAS.

BIEN JOVENCITOS Y JOVENCITAS, PRONTO VOLVERÉIS A TENER NOTICIAS NUESTRAS. ¡UN ABRAZO MUY FUERTE!

VUESTRAS MAESTRAS.

4 comentaris

 1. Patricia Arbona Sánchez

  Hola Rosa!! Moltes gràcies per tot!! N’Aina i jo (mamà) t’enviem una forta abraçada i tenim moltes ganes de tornar a veure’t!!

  1. Rosa del Carme Reig Morro

   Moltes gràcies Patricia!. Esper que estigueu tots bé i mantingueu entretenguda a n`Aina amb rutines i altres activitats tan necessàries per als nins/es ara.

   Rebeu també una forta abraçada de la meva part per les dues. També tenc moltes ganes de tornarla a veure a ella i a tots/es.

   Rosa

 2. Katerine sanchez

  Hola profes Noelia, Rosa …..khloe les manda muchos recuerdos y dice que estaba mucho el cole y a sus profes.. muchos besos y un fuerte abrazo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>