DEDICAT ALS NOSTRES HEROIS I HEROÏNES

BON DÍA ESTIMATS

*COM QUE TOTS ELS NINS I LES NINES ARA SÓU UNS HEROIS I UNES HEROÏNES, HEM PENJAT AQUESTS DIBUIX PERQUÈ VOS SERVEIXIN DE  MODEL.  – ANEM A DIBUIXAR-NOS, FORA LA POR!  VOS EN SORTIRAN GUAPÍSSIMS!                                 BESADETES!!!

COMO TODOS LOS NIÑOS Y LAS NIÑAS AHORA SOIS UNOS HÉROES I UNAS HEROÍNAS , OS PROPONEMOS ESTOS DIBUJOS PARA QUE OS SIRVAN DE MODELO.- VAMOS A DIBUJARNOS!  FUERA EL MIEDO!!!OS SALDRÁN PRECIOSOS!                                       BESITOS!!!

DIBUIXOS

Herois i heroïnes 2

video

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>