Presentació

Bon dia a tots i totes,

Primer de tot em presento, som en David Matías, orientador de l’escola. Com ja sabeu, al CEIP Son Pisà comptam amb un gran equip d’especialistes que es preocupen per qualsevol necessitat i/o dificultat que pugui tenir el nostre alumnat. A aquest blog anomenat com a Espai Psicoeducatiu, es penjaran algunes propostes i recomanacions des d’una perspectiva psicopedagògica.

Les famílies i els infants -ara més que mai- sou els principals protagonistes del procés d’ensenyament i aprenentatge, per això us volem donar l’enhorabona des de l’escola per tot l’esforç que estau fent.

Aquesta situació en què ens trobam és nova per tothom, tot i que es pot treure profit posant la mirada en tots aquells aspectes positius: la dedicació del professorat d’adaptar-se a la situació, l’esforç de l’alumnat per respondre davant la situació i l’afany de les famílies d’ajudar als seus infants a organitzar-se i complementar la tasca dels docents. 

Com ja sabeu, disposau dels correus dels vostres respectius tutors/es i dels especialistes dels vostres infants per a qualsevol dubte.

Moltes gràcies per la vostra atenció, pròximament començarem amb alguns articles d’interès que esperam que us siguin d’ajuda.

Com a servei d’orientació, també pos a la vostra disposició el meu correu electrònic per si teniu qualsevol pregunta més relacionada amb aspectes psicopedagògics. 

Correu orientador educatiu: dmatiasalba@educaib.eu

Gràcies i fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>