Tasques 1 d’abril 2020

Bon dia! Esperem que tan vosaltres com les vostres famílies esteu bé. Les mestres de 6è seguim preparant material. Aquestes tasques s’haurien de fer entre avui (1 d’abril) i divendres (3 d’abril), la setmana que ve en passarem de noves. 

Reviseu també si teniu deures de Religió, Anglès, Educació Física i Música.

Tasques:

Alternativa: mireu aquest vídeo: Reach. Quins valors creus que representa? Quines sensacions transmet? Fes un breu comentari en aquesta mateixa entrada i al teu quadern.


¡Buenos días! Esperamos que tanto vosotros como vuestras familias estéis bien. Las maestras de 6º seguimos preparando material. Estas tareas se tendrían que hacer entre hoy (1 de abril) y el viernes (3 de abril), la semana que viene pasaremos tareas nuevas. 

Revisad también si tenéis deberes de Religión, Inglés, Educación Física y Música.

Tareas:

 • Català: mireu el blog del vostre curs (6èA6èB6èC6èD
 • Castellano: haz clic sobre el tema para ir directamente a las actividades. Son actividades de auto-corrección, por favor, anotad vuestros resultados en el cuaderno para llevar un registro.
 • Sociales: 
 • Naturales: para repasar el tema 5: La matèria i els materials, mirad estos vídeos y haced un resumen en vuestro cuaderno:
 • Matemáticas: haz clic sobre el tema para ir directamente a las actividades. Son actividades de auto-corrección, por favor, anotad vuestros resultados en el cuaderno para llevar un registro.
 • Alternativa: mirad este vídeo: Reach. ¿Qué valores crees que representa? ¿Qué sensaciones transmite? Haz un breve comentario en esta entrada o en tu cuaderno. 

 

22 comentaris

 1. Jordi

  He vist el vídeo d’alternativa, m’ha parescut molt interesant perque si bebia la gota d’aigua es quedaria sense res i ha estat inteligent.

 2. Marina

  Mai has de perdre les teves esperances. Sempre pasa algo bo o dolent. Por cada lagrima ay una sonrisa. sempre has de complir els teus somnis.

 3. MARCOS IGLESIAS MORENO

  Hola Joana, soy Marcos de 6ºA. Ya he estudiado la gramática de Las Palabras y he hecho todos los ejercicios, pero en el nº6, me ha echado tres veces y no lo he podido hacer. En todos he sacado un excelente.
  Espero que estés bien y mucho ánimo!

 4. Marcos iglesias moreno

  Bon dia, soc en Marcos de 6A. He fet molts de problemes de matemátiques de tots el tipus ,m’han agradat molt però no m’ha deixat fer el problemes de fraccions.per tot el demes he fet tots es problemes bé.

 5. Marcos iglesias moreno

  Hola Marga he vist el video de Socials i m’ha parescut molt interesant la graella l’enviare al teu correu electronic.
  Una abraçada!

 6. Marcos Hernández

  Per a mi el video representa generositat i solidaritat al donar´li l´ultima gota d´aigua a la planta i despres la planta el recompensa.
  El video m´ha fet pensar que sempre n´hi ha que ajudar als neccessitats sense esperar res a cambi.

 7. Marcos iglesias moreno

  Hola Marga, he vist el video d’alternativa i m’ha parescut que el ninot de neu ha estat molt generos amb la petita planta,jo pens que tots tendriem que ser com el ninot de neu.

  Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>