Proposta divendres 3 Abril / Propuesta viernes 3 Abril

Bon dia, nins i nines , aquesta setmana hem acabat el mes de Març i començat el mes d’Abril, per això avui vos duïm dues dites. Una d’aquest mes i l’altre del mes passat, per recordar l’ametller que varem fer tots junts a la classe. Copiau les paraules ABRiL i MARÇ.
També teniu una feineta on heu d’ordenar, amb l’ajuda de la vostra família, les lletres de cada dibuix per escriure correctament PiPA, PALA, NiT, NEU i PARC. 
Per acabar escoltau aquesta cançó tan alegre.
 
Fins la pròxima setmana. Cuidau-vos molt. Mestres 3 anys.
 
_____________________________________________________________________________
 
Buenos días, niños y niñas, esta semana hemos terminado el mes de Marzo y empezado el mes de Abril, por ello hoy os traemos dos refranes. Uno de este mes y el otro del mes pasado, para recordar el almendro que hicimos todos juntos en la clase.  Copiad las palabras ABRiL y MARÇ.
También tenéis una ficha donde hay que ordenar, con la ayuda de vuestra familia, las letras de cada dibujo para escribir correctamente PiPA, PALA, NiT, NEU i PARC.
Para terminar escuchad esta canción tan alegre.
 
Hasta la próxima semana. Cuidaos mucho. Maestras 3 años.
 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>