Programació del 6 al 8 d’abril

Bon dia, nins i nines de 4t! 

Avui vos donarem una sorpresa: vos proposam un pla diferent.

Com sabem que sou molt responsables i heu fet molta feina, aquests tres dies tendreu més temps. I el podeu dedicar a acabar el que tengueu pendent dels dies anteriors. 

A més, vos convidam a descobrir el caramull d’activitats que hi ha a anayaeducacion.es. Si entrau a MIS RECURSOS, trobareu videos, contes, jocs interactius i moltes activitats més amb les què segur que vos entreteniu i passau unes hores divertides. Animau-vos!

No oblideu copiar les dues columnes que ens queden per acabar l’Apèndix 2, de paraules amb dificultat ortogràfica. Ho trobareu a la pàgina 221 del llibre de paper: de la 253 a la 336. Si hi accediu amb el llibre digital, al llibre de català clicau Annexos, Apèndix 2 i passau les pàgines fins a la 221.

I això és tot. Esperam que passeu aquests dies de la manera més agradable amb la família.

Ah, sí! Se’ns oblidava posar el resultat del joc de les bolles… Hi havia una pista: que les bolles roden, no és vera? Idò imaginau que la bolla verda, que és un 9, va rodant, rodant, i s’atura cap per avall fent un 6. Ja sabeu la resposta a l’enigma?

Efectivament: 6 + ____ + ____ = 30. Quines bolles col·locaries tu?

2 comentaris

  1. Eva María Matute Cabrerizo

    Bon día Margalida, soc n’ Amalia, jo tenc la resposta: Ninguna suma de tres nombres impars, poden ser igual a un nombre par😊

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>