RELIGIÓ

Bon dia precios@s! com estau? esper que molt bé.

Ahir va ser Diumenge de Rams, per tant ja ha començat la Setmana Santa! La jaia corema ja se quedaria sense cames. A la nostra jaia de l´escola li han quedat moltes per llevar-li. En tornar li haurem de llevar totes de cop!

El Diumenge de Rams és tradició anar a cercar un ram d´oliu o una palma a l´església, participar de la celebració i penjar-la al balcó o a l´entrada de casa en arribar. Com que enguany no hem pogut sortir, vos deixaré un tutorial perquè pogueu fer la vostra palma de paper. És molt fàcil i només necessitareu un fol, aferrament i tisores. Esper que passeu una bona estona! Quan les tingueu li feis una foto i me les enviau al meu correu: ammunoz1@educaib.eu 

Tutorial: PALMA: DOMINGO DE RAMOS

No podrem sortir, però no ens quedarem sense Setmana Santa!

Així va quedar la meva:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>