PROPOSTES DIMARTS 7 ABRIL / PROPUESTAS MARTES 7 ABRIL

Avui vos proposam diferents maneres de  treballar els números. Primer teniu dues feinetes dels números 1,2 i 3; a una repassau les grafies i a l’altre, a més a més de repassar, heu de relacionar el número amb la quantitat.
 
Per seguir comptar com feiem a la classe, vos hem posat un full on hi ha de l’u fins el dotze. I per aprendre jugant, vos donam diferents idees perquè pogueu fer amb la vostra família (com col.locar la quantitat de fitxes o construccions en funció de cada número).
 
Finalment, podeu mirar el conte dels tres porquets.
 
Recordau, són idees i propostes per ajudar-vos a passar aquests dies. Cada família ho fa en funció de les seves possibilitats.
 
Cuida-vos molt. Mestres de 3 anys.
 
_____________________________________________________________________________
 
Hoy os proponemos diferentes maneras de trabajar con los números. Primero tenéis dos fichas de los números 1,2 y 3; en una repasad las grafías y en la otra, además de repasar, tenéis que relacionar el número con la cantidad.
Para seguir contando como hacemos en clase, os hemos puesto una hoja donde estan los números del uno al doce.  Y para aprender jugando, os damos diferentes ideas para que podáis hacer con vuestra familia (como colocar la cantidad de fichas o de construcciones en función de cada número).
 
Finalmente, podéis mirar el cuento de los tres cerditos.
 
Recordad, son ideas y propuestas para ayudaros a pasar estos días. Cada familia lo hace en función de sus posibilidades.
 
Cuidaros mucho. Maestras de 3 años.
 
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>