CONTE PER PENSAR

BON DIA FAMÍLIES! AVUI ÉS UN DIA ESPECIAL, PERQUÈ DEMÀ DIJOUS COMENCEN LES VACANCES DE PASQUA.                                          AQUESTES FESTES SERAN UNA MICA DIFERENTS, PERQUÈ ENCARA NO PODREM SORTIR DE CA NOSTRA, PER AIXÒ VOS VOLEM PROPOSAR ACTIVITATS VARIADES I DIVERTIDES PER JUGAR, BALLAR, CANTAR, FER PSICO,… CONTES, DIBUIXOS,… I INFINITAT DE COSES MÉS.                                                        

LA PRIMERA ACTIVITAT D’AQUEST ARTICLE ÉS EL CONTE:        “L’OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR”                                                        SABÉU QUE ELS CONTES ENS CONTEN HISTÒRIES, I QUE DE VEGADES ENS FAN PENSAR COSES QUE NO SÓN DEL TOT CERTES: COM ÉS EL CAS DEL PERSONATGE QUE FA EL LLOP ALS CONTES TRADICIONALS.                                                                                                

LA HISTÒRIA TOT AL CONTRARI, ENS HA CONTAT COSES MOLT BONES DELS LLOPS; COM ÉS EL CAS DE LA LLEGENDA DE RÒMUL I REMO, UNS NINS ROMANS QUE VAN SER SALVATS PER UNA LLOBA.                                                                    

TAMBÉ SABEU QUE EN “MOWGLI” AL LLIBRE DE LA JUNGLA, VA SER ADOPTAT PEL CLAN DELS LLOPS, QUÈ EL VAN PROTEGIR DE MOLTS PERILLS.   FINÀLMENTE UNA CANÇÓ PER A TOTA LA FAMÍLIA:                              VIURE, MERAVELLÒS REGAL!                                      ABRAÇADES!                                                          

 BUENOS  DÍAS  FAMILIAS! HOY ES UN DÍA ESPECIAL POR QUE MAÑANA JUEVES EMPIEZAN LAS VACACIONES DE SEMANA SANTA. ESTAS FIESTAS SERÁN UN POCO DIFERENTES, PORQUE TODAVÍA NO PODREMOS SALIR DE CASA, POR ESO QUEREMOS PROPONEROS ACTIVIDADES VARIADAS I DIVERTIDAS PARA JUGAR, BAILAR, CANTAR, HACER PSICO,… CUENTOS, DIBUJOS,…E INFINIDAD DE COSAS MÁS    

LA PRIMERA ACTIVIDAD DE ESTE ARTÍCULO, ES EL CUENTO:                            “LA OVEJITA QUE VINO A CENAR”                                                               YA  SABÉIS QUE LOS CUENTOS NOS CUENTAN HISTORIAS , Y QUE A VECES NOS HACEN PENSAR COSAS QUE NO SON DEL TODO CIERTAS: COMO ES EL CASO DEL PERSONAJE DEL LOBO EN LOS CUENTOS TRADICIONALES.

  LA HISTORIA, POR EL CONTRARIO, NOS HA CONTADO COSAS MUY BUENAS DE LOS LOBOS; COMO ES EL CASO DE LA LEGENDA DE RÓMULO Y REMO, UNOS NIÑOS ROMANOS QUE FUERON SALVADOS POR UNA LOBA.                                                                                                    TAMBIÉN SABÉIS QUE      “MOWGLI” EN EL LIBRO DE LA SELVA, FUE ADOPTADO POR EL CLAN DE LOS LOBOS, QUE LO PROTEGIERON DE MUCHOS PELIGROS.

FINALMENTE,  UNA CANCIÓN PARA TODA LA FAMILIA: VIVIR, MARAVILLOSO REGALO!       ABRAZOS!

video

video

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>