Treballam amb el cos i la ment

Bon dia nins i nines… o millor dit, cavallers i princeses! Perquè avui podem imaginar-nos a l’edat mitjana, amb el nostre escut  i la nostra espasa per ballar la dansa dels cavallers. Així ja haurem escalfat per agafar el ritme amb una classe de zumba amb I like to move it.

En acabar, per anar disminuint les pulsacions hem pensat que us agradaria “El conte de les papallones”, un conte amb ioga per estirar els músculs i reforçar els nostre esquelet. 

I, per acomiadar-nos abans de les vacances de Pàsqua, us deixam una proposta que hem fet amb il·lusió i esperam que us agradi molt: “Mindfullness a casa, idees conscients durant el confinament”, perquè les petites coses i els petits moments, no són tan petits. Aquí teniu una petita idea per a cada dia d’aquestes vacances, activitats pensades per centrar-nos en nosaltres mateixos durant una estoneta i per valorar les petites coses.

Ànim i força famílies! Esteim amb vosaltres!

Ja queda menys!

L’Equip d’Educació Infantil. 

 

Buenos días niños y niñas…. o mejor dicho, ¡caballeros y princesas! Porque hoy podemos imaginarnos en la edad media, con nuestro escudo y nuestra espada para bailar la “dansa dels cavallers”. Así ya habremos calentado para coger el ritmo de una clase de zumba con I like to move it. 

Al acabar, para ir disminuyendo las pulsaciones hemos pensado que os gustaría El cuento de las mariposas, un cuento con yoga para estirar los músculos y reforzar nuestro esqueleto. 

Y, para despedirnos antes de las vacaciones de Pascua, os dejamos una propuesta que hemos hecho con mucha ilusión y esperamos que os guste mucho: “Mindfullness en casa, ideas conscientes durante el confinamiento”, porque las pequeñas cosas y los pequeños momentos, no son tan pequeños. Aquí tenéis una pequeña idea para cada día de estas vacaciones, actividades pensadas para centrarnos en nosotros mismos durante un ratito y para valorar las pequeñas cosas.

¡Ánimo y fuerza familias! ¡Estamos con vosotros!

¡Ya queda menos!

El equipo de Educación Infantil. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>