Activitat física (Pasqua)

Hola nins i nines,

Aquí us propòs una sèrie d’activitats que podeu realitzar durant les vacances de Pasqua.

 

ACTIVITAT 1: l’oca d’EF.

Aquí us adjunt un joc de taula relacionat amb l’educació física perquè jugueu amb les vostres famílies aquests dies.  Clica l’enllaç: OCA_EF_EN_CASA

 

Què necessitau?

  • Imprimir el taulell (si no teniu impressora podeu dibuixar-lo a un full)
  • Un dau. Si no en teniu, podeu crear-lo vosaltres mateixos amb l’ajuda de la vostra família. Aquí teniu un enllaç de com es pot crear un dau: https://www.youtube.com/watch?v=ij4s4Ge13_Q 
  • Fitxes de colors.

 

Com es juga?

  1. Col·locam a la paraula “start” tantes fitxes de colors com jugadors participaran en la partida.
  2. Triau un ordre entre els jugadors.
  3. El jugador 1, llança el dau, i ha de moure la seva peça tantes caselles com el número que ha sortit al dau. Després, ha de mirar les instruccions (pàgina 2 de l’arxiu) i realitzar la tasca que pertany a aquell número. Per exemple, si la meva peça cau al número 4, hauré de botar a peu coix 15 vegades. Si es realitza correctament la tasca, tira el següent jugador. Si no es realitza adequadament la tasca, el jugador no llança el dau al següent torn. 
  4. Després, li toca al següent jugador i així successivament.

 

Qui guanya?

El primer en arribar a la darrera casella, serà el guanyador del joc. El premi el triau vosaltres. ACTIVITAT 2: vídeos Harry Potter i Pokemon.

A continuació trobaràs dos vídeos (del mestre Héctor Alonso, de Barcelona). Cada un té una durada de 7 i 8 minuts. La temàtica és diferent (Harry Potter i Pokémon), però segueixen la mateixa mecànica. Apareixeran dues opcions de personatges, tria un d’ells i reprodueix l’activitat que apareixerà a continuació (d’uns 30 segons de durada).

És important que abans de començar facis un petit escalfament (mobilitat articular i estiraments). També has de tenir en compte que si qualque exercici el trobes complicat, el pots adaptar.

Enllaç 1: Harry Potter.

Enllaç 2: Pokemon.

 

 

ACTIVITAT 3: ball Disney.

Aquí teniu un vídeo per ballar diferents trossos de cançons de pel·lícules de Disney. Heu de seguir la mateixa dinàmica que als dos vídeos anteriors: triau un personatge i després l’heu d’imitar. És molt divertit!

Enllaç 3: Ball Disney.

 

 

ACTIVITAT 4: trivial d’EF.

Recordau que us vaig proposar aquest joc de taula a la publicació de dijous 2 d’abril.

Tablero del trivial  Trivial EF  Cartones trivial

 

 

No us oblideu d’enviar-me el treball d’atletisme i el qüestionari!

 

Fins dia 21 d’abril! 😀 😀

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>