DILLUNS 20 D´ABRIL DE 2020

 

BON DIA NINS I NINES!!!

Rainbow clipart animation, Picture #189545 rainbow clipart animation

COM HAN ANAT AQUESTS DIES DE DESCONEXIÓ??? NOLTROS JA ESTAM PREPARADES PER COMENÇAR AMB NOVES PROPOSTES PER AQUEST TRIMESTRE!!!

COMENÇAM LA SETMANA RECORDANT LES NOSTRES CANÇONETES DEL BON DIA I DELS DIES DE LA SETMANA PER PODER SEGUIR LA RUTINA.. VENGA A CANTAR!!!

¡Buenos días niños y niñas!!!

¿Cómo han ido estos días de desconexión??? ¡Nosotras ya estamos preparadas para empezar  con nuevas propuestas para este trimestre!!!

Empezamos la semana recordando nuestras canciones del ¨Bon dia” y Els dies de la setmana¨ para poder seguir la rutina… ¡Venga a cantar!!!

 

  • DIBUIXA ALGUNA COSA ESPECIAL QUE HAGIS FET AMB LA TEVA FAMÍLIA AQUESTS DIES: UN PASTÍS, UN JOC DE TAULA, UNA VIDEO CRIDADA, ETC.
  •  ESCRIU ALGUNA PARAULA O FRASE CURTA RELACIONADA AMB EL DIBUIX QUE HAS FET
  •  Dibuja alguna cosa especial que hayas hecho con tu familia estos días: un pastel, un juego de mesa, una vídeo llamada, etc.
  •  Escribe alguna palabra o frase corta relacionada con el dibujo que has hecho.

*ARA QUE COMENÇAM EL DARRER TRIMESTRE VOS ANIMAM A SEGUIR FENT LES FEINETES I QUE LES ANEU GUARDANT. A NOLTROS ENS FARÀ MOLTA IL.LUSIÓ VEURE-LES!!!

UNA ABRAÇADA!!!

*Ahora que empezamos el último trimestre os animamos a seguir haciendo trabajitos y que los vayáis guardando. ¡A nosotras nos hará mucha ilusión verlos!!!

Un abrazo!!!

Al Maestro y Maestras con cariño. – Hunnapuh – Comentarios

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>