Que soni la música!

Bon dia músics de 5è i 6è! 

Què tal les vacances? Alguns heu dedicat temps a preparar el repte de la Simfonia de Beethoven, tot i que encara esper que alguns més de vosaltres vos animeu! Podeu veure a alguns dels vostres companys que ja ho han fet clicant aquí).

Estar a casa es pot fer llarg, a vegades escoltar una cançó o cantar-la ens pot millorar el dia. A mi hi ha algunes cançons que només escoltar-les ja em treuen un somriure, com aquesta:

A tu també te passa? Comparteix a un comentari d’aquesta entrada les cançons que t’agraden per fer entre tots un bon fons musical. Pugem el volum (un poquet ;)) i a cantar!


¡Buenos días músicos!

¿Qué tal las vacaciones? Algunos habéis dedicado tiempo a preparar el reto de la Simfonia de Beethoven, ¡aunque aún espero que algunos más de vosotros os animéis! Podéis ver a algunos de vuestros compañeros que ya lo han hecho clicando aquí).

Estar en casa se puede hacer largo, a veces escuchar una canción o cantarla nos puede mejorar el día. A mi hay algunas canciones que me sacan una sonrisa, como la de arriba.

A ti también te pasa? Comparte en un comentario de esta entrada las canciones que te gustan para hacer entre todos una buen fondo musical. ¡Subamos (un poquito ;)) el volumen!

37 comentaris

 1. Erika

  a mi m’agraden molt les cançons en angles, però la que mes m’agrada és una billie eilish i es diu lovely, pero n’hi ha altres que també m’agraden molt .

 2. Dani y sara

  A mi gusta queen todas las canciones Daniel aguilo galvan 6b y a mi todas las canciones pero la que más vamos para la playa sara aguilo galvan 3b

 3. Brian Bueno

  A mi me gusta escuchar la canción de waka waka, también roses de SAINT JHN o musicas de rock como tnt de ac/dc o musicas de metallica como nothing else matters.

  1. Nickolas

   A mi me gustan las canciones en inglés que son estas :
   “Bad child” ,” i’m gonna show you crazy”y ” me and muy broken heart”.

 4. Nickolas

  A mi me gustan las canciones en inglés que son estas :
  “Bad child” ,” i’m gonna show you crazy”y ” me and muy broken heart”.

 5. Miquel Ángel

  Me gusta 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 6. Miquel Ángel

  Me gusta y me encanta 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>