DIMECRES 22 D’ABRIL DE 2020

BON DIA NINS I NINES!!

SABEU QUE DEMÀ ÉS UN DIA MOLT ESPECIAL?? IDÒ SÍ !!! DEMÀ ES CELEBRA EL DIA DEL LLIBRE I TAMBÉ  LA “DIADA DE SANT JORDI”.

VOS VOLEM CONVIDAR A RECORDAR LA LLEGENDA D’AQUEST CAVALLER QUE CONTA  QUE UN DIA VA LLUITAR  CONTRA UN DRAC PER SALVAR A TOT UN POBLE I COM A PARTIR DE LA SEVA SANG VAREN FLORIR LES CONEGUDES”ROSES DE SANT JORDI”.

¡Buenos días niños y niñas!

¿Sabeis que mañana es un dia muy especial ¡ pues si! mañana se celebra el dia del libro y la “diada de Sant Jordi”.

Os queremos invitar a recordar la leyenda de este caballero que cuenta que un día luchó contra un dragón para salvar a todo un pueblo y cómo a partir de su sangre florecieron las conocidas rosas de Sant Jordi.

 

 

-MIRA EL SEGÜENT DIBUIX . SABRIES EXPLICAR LE LLEGENDA MIRANT TOTES AQUESTES VINYETES?.  CONTA-LI A UN FAMILIAR DE CASA.C

_Mira el siguiente dibujo. ¿sabrias explicar la leyenda mirando todas estas viñetas?  Cuéntasela a un familiar de casa.

https://i.pinimg.com/originals/fa/e8/26/fae8261b1a045e0aab751c02ca558095.jpg

 

-OBSERVA MOLT BE AQUESTA SOPA DE LLETRES I TROBARÀS LES PARAULES DEL COSTAT . COPIA LES PARAULES QUE HAS TROBAT A UN PAPER . ÀNIM!!

-Observa muy bien esta sopa de letras y encontrarás las palabras que están al lado. Copia las palabras que has encontrado en un papel. ¡Ánimo!

 

-PER ACABAR NO PODEM DEIXAR DE RECOMANAR-TE  QUE TRIÏS UN CONTE DE CASA QUE T’AGRADI MOLT I QUE EL MIRIS O LLEGEIXIS . SEGURAMENT JO NO EL CONEC… ESCRIU EL TÍTOL A UN PAPER I FES UN DIBUIX. M’ AGRADARÀ MOLT.

-Para acabar no podemos dejar de recomendarte que elijas un libro de casa y que lo mires o leas.Seguramente yo no lo conozco..escribe el título en un papel y haz un dibujo.¡ Me gustará mucho!

 

 

                       FELIÇ DIA DE SANT JORDI A TOTS!!

                       ¡ Feliz dia de Sant Jordi a todos!

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>