Dijous 23 d’abril

Bon dia a tothom!! avui dia 23 d’abril celebrem Sant Jordi, el dia del llibre.  Durant aquest dia tradicionalment es sol regalar llibres i roses.

Vos recomanem que mireu els recursos que estan penjats en la nostra web, per celebrar aquest dia. Hi ha un vídeo interessant sobre la llegenda de Sant Jordi, vos animem que ho mireu.

La feina per avui és senzilla:

  • Català: fer la fitxa de Sant Jordi. El que heu de fer, és substituir els dibuixos per les paraules. Podeu escriure les paraules a un full o damunt dels dibuixos.

 

¡Buenos días a todos/as! hoy día 23 de abril celebramos Sant Jordi, el día del libro. Durante este día tradicionalmente se suele regalar libros y rosas.

Os recomendamos que miréis los recursos que están colgados en nuestra web para celebrar este día. Hay un vídeo interesante sobre la Leyenda de Sant Jordi, os animamos que lo miréis.

El trabajo de hoy es sencillo:

  • Català: hacer la ficha de Sant Jordi. Lo que tenéis que hacer es sustituir los dibujos por las palabras. Podéis escribirlas en una hoja o encima de los mismos dibujos de la ficha.        
  • Llegenda de sant Jordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>