Procés de matriculació als Instituts

Alguns de vosaltres esteu preguntant pel procés de matriculació als Instituts. Us informem que el calendari de matriculació està ajornat sense propera data. Estigueu tranquils quan tinguem alguna informació la transmetrem a totes les famílies de sisè.
Una salutació.

5 comentaris

  1. Miquel Trave

    Gracias.
    Otra cosa en vista de que esta situación de encierro se va a prolongar, no se han planteado en centro utilizar las herramientas digitales e interactivas como google classroom, mis vecinos la utilizan desde el principio del confinamiento y es una maravilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>