PROPOSTA DILLUNS 27 ABRIL / PROPUESTA LUNES 27 ABRIL

Bon dia a tothom,
avui començam la setmana amb activitats de lògica-matemàtica.  Primer escoltau  aquesta cançó de números (pitjau damunt la cançó). Vos alegrarà, és molt divertida!
 
Després tenim diferents propostes. Dues són perquè repasseu el traç del número 3. Ho podeu fer primer amb el dit i després amb el que tengueu a casa (llapis, retolador, …). Comptau els personatges en una feina i a l’altra les papallones. Només n’heu de pintar tres, els tres que volgueu.
Per seguir practicant primer vos mostram una caixa de cartró d’ous on hi ha els números escrits dedins. Es tracta de posar el número d’elements que correspon. Ho podeu fer amb cigrons, bolletes, llenties o el que tengueu.  I en segon lloc, teniu targetes d’un paraigua, dos pollets, tres cucs y cinc poriols. Comptau-los i encerclau els números que corresponen a cada dibuix.
Tot aquest material el podeu guardar per seguir practicant al llarg d’aquests dies.
Ja sabeu sempre aprofitant el que ja teniu.
 
Mestres de tres anys.
 
_____________________________________________________________________________
 
Buenos días a tod@s,
hoy empezamos la semana con actividades de lógica-matemática. Primero escuchad esta canción de números (apretad encima de la canción) . Os alegrará, es muy divertida!
 
Después tenemos diferentes propuestas. Dos son para repasar el trazo del número 3. Lo podéis hacer primero con el dedo y luego con lo que tengáis en casa (lápiz, rotulador, …). Contad los personajes en una ficha y en la otra las mariposas. Sólo tenéis que pintar tres, los que queráis.
Para seguir practicando primero os enseñamos una caja de cartón de huevos donde están los números escritos dentro. Se trata de poner el número de elementos que corresponden. Lo podéis hacer con garbanzos, bolitas, lentejas o lo que tengáis.  Y en segundo lugar, tenéis tarjetas de un paraguas, dos pollitos, tres gusanos y cinco mariquitas.  Contadlos y haced un círculo a los números que corresponden a cada dibujo.
Todo este material lo podéis guardar para seguir practicando a lo largo de éstos días.
Ya sabéis siempre aprovechando lo que tenéis.
 
Maestras de tres años.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>