RELIGIÓ

Bon dia! com estau? començam a treballar continguts del tercer trimestre. Cada dilluns vos penjaré les feines de religió i tindreu tota la setmana per fer-les. Algunes me les haureu d´enviar al meu mail i d´altres només serà fer un petit comentari aquí mateix. Vos deman que quan m´envieu les feines me poseu el vostre nom i curs, ja sabeu que tenc molts d´alumnes i així me serà més fàcil posar-vos el positiu igual que si estiguéssim a classe. No vos preocupeu, perquè seran coses senzilles que ens serviran per repassar el que ja hem vist a classe i sobretot seguirem passant-ho bé!

Avui començarem a recordar el tema de les religions del món. Vos enrecordau que varem estudiar les cinc religions més extenses i varem veure les seves característiques. Ara tindrem temps per ampliar els nostres coneixements sobre aquest tema.

La feina d´aquesta setmana serà veure dos vídeos i deixar-me la vostra opinió als comentaris. Me podeu dir què heu après i per què és important el respecte entre les religions.

VÍDEOS:

-LAS RELIGIONES MÁS GRANDES DEL MUNDO.

-CLASIFICACIÓN DE LAS RELIGIONES.

Esper que vos agradin i si teniu qualsevol dubte m´ho demanau.

Una forta abraçada!!!

14 comentaris

 1. Brian Bueno 6 A

  Estos videos nos enseñan que existen muchos tipos de religiones como culturas y lo mas importante es que no importa de la religión que seamos si esta nos hace buenas personas.

 2. Brian Bueno

  Estos videos nos enseñan que existen muchos tipos de religiones como culturas y que da igual de que religión seas si esta te hace ser buena persona.

 3. Verónica Cortes

  jo he aprés que cap religió és més important que una altra i no import de qual siguis l’únic que importa és que amb ella cada dia siguis millor persona.

 4. Helen

  Yo he aprendido que no importa de que religión seas lo que importa es como haces las cosas y no debemos criticar a los demos por su religión por que todos somos seres humanos

 5. Daniel aguilo galvan

  Yo he aprendido que da igual la región que seas,tu aspecto físico o los deferentes dioses que tengas porque todos somos iguales

 6. Eric Tribaldos 6°A

  Estos videos muestran que hay muchas religiones, pero da igual de la que seas porque no hay ninguna mejor ,todas tienen algo diferente.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>