Plàstica *3

Bon dia nins i nines….a hores d’ara hauriem de tenir fet i entregat…el drac, la flor, el cercle de colors, i el collage….. i si no és així , ho anau enviant a la meva direcció    cmferrer1@educaib.eu  (els grups 5è A i 5è B) i  el grup de 5è C al correu de na Lina. Ok??

Ara vos proposo la següent tasca: 

Es diu: un núvol de lletres , com va ser la setmana del llibre ho cel.lebrarem així a plàstica. Poden ser lletres de colors (retoladors) o en blanc i negre. També poden canviar el sentit de les lletres , sempre que tengui sentit l’escriptura. Ha d’estar tot el foli cobert de lletres. Teniu 15 dies per entregar-ho.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>