Educació Física 30 d’abril

Bon dia nins i nines de 3r, 

Què tal varen anar els balls de l’altre dia? Vàreu agafar el ritme?

 

Avui us propòs la pràctica de dos balls més i una tasca.

Ball 3: I feel alive

 

Ball 4: Everybody

 

Recordau seguir els següents passos:

1r Visualitzam el vídeo.

2n Imitam.

 

TASCA:

  1. Heu de triar un dels quatre balls proposats aquesta setmana i l’anterior.
  2. Heu de practicar-lo un parell de vegades.
  3. Us heu de gravar i m’heu d’enviar el vídeo a la meva adreça electrònica (bcabellogalvez@educaib.eu). Pensau que l’arxiu no pot superar certs megas, per això, si no podeu enviar el vídeo complet perquè ocupa molt, basta que us graveu durant mínim un minut. Seria convenient gravar el vídeo amb la menor qualitat activant les opcions de càmera.

 

  • Si algú és molt creatiu, en comptes d’imitar un dels quatre balls que jo he proposat, podeu triar una cançó i inventar-vos la vostra pròpia coreografia. També me l’heu d’enviar a la meva adreça electrònica (bcabellogalvez@educaib.eu).

 

COM ENVIAR EL VÍDEO?

1. Adjuntar-lo a l’email (comprovau abans d’enviar l’email que s’ha adjuntat l’arxiu).

2. Si no el podeu adjuntar (supera el pes permès): utilitzar WeTransfer. És completament gratuït (no fa falta registrar-se) i molt fàcil d’utilitzar tant des de l’ordinador com des del mòbil. Us envio el tutorial. El podeu visualitzar a partir del 00:54.

Tutorial WeTransfer

3. Si no us va bé de cap de les dues formes, enviau-me un email indicant-m’ho i us cercaré una altra solució.

 

Repte per aquest cap de setmana: mou-te! (clica damunt la imatge)IMPORTANT! Aquesta setmana m’heu d’enviar a la meva adreça electrònica (bcabellogalvez@educaib.eu) l’activitat del ball (imitant un dels 4 balls o inventant la vostra pròpia coreografia). La data límit d’entrega és dimecres 6 de maig de 2020.

 

Esper els vostres vídeos amb impaciència!

 

Ànim! 😀

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Buenos días niños y niñas de 3º, 

¿Qué tal fueron los bailes el otro día? ¿Cogisteis el ritmo?

 

Hoy os propongo la práctica de dos bailes más y una tarea.

Baile 3: I feel alive

 

Baile 4: Everybody

 

Recordad seguir los siguientes pasos:

1º Visualizamos el vídeo.

2º Imitamos.

 

TAREA:

  1. Tenéis que elegir uno de los cuatro bailes propuestos esta semana y la anterior.
  2. Tenéis que practicarlo un par de veces.
  3. Os tenéis que grabar y me tenéis que enviar el vídeo a mi dirección electrónica (bcabellogalvez@educaib.eu). Pensad que el archivo no puede superar ciertos megas, por eso, si no podéis enviar el vídeo completo porque ocupa mucho, basta con que os grabéis durante mínimo un minuto. Sería conveniente grabar el vídeo con la menor calidad activando las opciones de cámara.

 

  • Si alguien es muy creativo, en vez de imitar uno de los cuatro bailes que yo he propuesto, podéis elegir una canción e inventaros vuestra propia coreografía. También me la tenéis que enviar a mi dirección electrónica (bcabellogalvez@educaib.eu).

 

¿CÓMO ENVIAR EL VÍDEO?

1. Adjuntarlo al email (comprobad antes de enviar el email si se ha adjuntado el archivo). 

2. Si no lo podéis adjuntar (supera el peso permitido): utilizar WeTransfer. Es completamente gratuito (no hace falta registrarse) y muy fácil de utilizar tanto desde el ordenador como desde el móvil. Os envío el tutorial. Lo podéis visualizar a partir del 00:54.

Tutorial WeTransfer

3. Si no os va bien de ninguna de las dos formas, enviadme un email indicándomelo y os buscaré otra solución. 

 

Reto para este fin de semana: ¡muévete! (clica sobre la imagen)¡IMPORTANTE! Esta semana  me tenéis que enviar a mi dirección electrónica (bcabellogalvez@educaib.eu) la actividad del baile (imitando uno de los 4 bailes o inventando vuestra propia coreografía). La fecha límite de entrega es el miércoles 6 de mayo de 2020.

 

¡Espero vuestros vídeos con impaciencia!

 

¡Ánimo! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>