Divendres 8 de maig

Bon dia!

Com cada divendres ens toca l’àrea de plàstica i hem de ser creatius!

Avui hem preparat una activitat per aprofitar la llum del Sol que tanta falta ens fa rebre. Els que tingueu un balcó o terrassa ho podeu fer allà, els que no en tingueu podeu fer-lo a través d’una finestra.

Heu d’agafar uns objectes o joguines que volgueu i posar-les al Sol. A continuació, haureu de dibuixar les siluetes que fan aquests objectes a un paper per després pintar-les. Vos posam unes imatges com a exemple.

Volem molta creativitat, originalitat i que passeu un bon cap de setmana!

Pel pròxim divendres necessitarem sis taps de botella, aneu guardant-los.


Como cada viernes nos toca la asignatura de plástica y tenemos que ser creativos.

Hoy hemos preparado una actividad para aprovechar la luz del Sol que tanta falta nos hace. Los que tengáis un balcón o terraza lo podréis hacer allí, los que no tengáis podéis hacerlo a través de una ventana.

Tenéis que coger unos objetos o juguetes que queráis y ponerlos al Sol. A continuación, tendréis que dibujar las siluetas que hacen estos objetos en un papel para después pintarlas. Os ponemos unas imágenes como ejemplo.

¡Queremos mucha creatividad, originalidad y que paséis un buen fin de semana!

Para el próximo viernes necesitaremos seis tapones de botella, ir guardándolos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>