Divendres 8 maig: socials

Bon dia! Ja és divendres!

Aquí teniu les tasques de socials per avui: un viatge per la revolució francesa, la revolució industrial i l’Espanya dels segles XIX i XX.

Podreu accedir a l’activitat a les lletres liles d’abaix, però per començar, el pas a pas:

1.- Una vegada cliqueu a les lletres liles, entrareu a una pàgina com aquesta:

2.- Clicau allà on posa “Tema 3: La edad contemporánea” (assenyalat amb fletxa i cercle vermell). Vos sortirà un resum de tot el tema. Hi ha molt informació, vos anirà bé fer un esquema al vostre quadern per clarificar i organitzar la informació, però no és obligatori, no l’heu d’entregar. Al final del resum hi ha també unes pregunes, tampoc és obligatori que les contesteu, però si ho feis vos ajudarà a fixar la informació per l’activitat que fareu després (vos ajudarà a estodiar, vaja).

3.- Tanqueu el resum i ara feu clic a Control i duis a terme les activitats. Assegurau-vos que és el del Tema 3:

4.- Al final vos surtirà una pantalla amb els resultats. Heu de fer captura o foto d’aquesta pantalla i enviar-la a la vostra mestra.

Aquí l’accés a l’activitat: La edad contemporánea


¡Buenos días! ¡Ya es viernes!

Aquí tenéis las tareas de sociales para hoy: un viaje por la revolución francesa, la revolución industrial y la España de los siglos XIX y XX.

Podréis acceder a la actividad en las letras lilas de abajo, pero para empezar, el paso a paso: 

1.- Una vez cliquéis en la letras lilas, entraréis en una página como esta: 

2.- Clicad allí donde pone “Tema 3: La edad contemporánea” (señalado con flecha y círculo rojo). Os saldrá un resumen de todo el tema. Hay mucha información, os irá bien hacer un esquema en vuestro cuaderno para clarificar y organizar la información, pero no es obligatorio, no lo tenéis que entregar. Al final del resumen hay también unas preguntas, tampoco es obligatorio que las contestéis, pero si lo hacéis os ayudará a fijar la información para la actividad que haréis después (os ayudará a estudiar, vaya).

3.- Cerrad el resumen y ahora haced clic en Control y haced las actividades. Aseguraros que son las del Tema 3: 

4.- Al final os saldrá una pantalla con los resultados. Tenéis que hacer captura o foto de esta pantalla y enviarla a vuestra maestra.

Aquí el acceso a la actividad: La edad contemporánea

 

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>