DIMECRES 13 DE MAIG DE 2020

BON DIA NINS I NINES!!!

PENSAU EN ALGUNA COSA QUE AVUI VOS PUGUI FER FELIÇ. SEGUR QUE ENTRE TOTS EN TROBAM MOLTES: SORTIR A PASSEJAR AMB UNA PILOTA, UN PATINET, FER UN BERENAR/DINAR QUE ENS AGRADI MOLT, UNA VIDEO CRIDADA, UNA MANUALITAT DIVERTIDA, UN DIBUIX PER REGALAR… UUUFFF, QUANTES COSES!!!  

AIXÍ QUE… RECORDA!!!

 

¡Buenos días niños y  niñas!!!

Pensad en alguna cosa que hoy os pueda hacer feliz. Seguro que entre todos encontramos muchas: salir a pasear con una pelota, un patinete, hacer una merienda/almuerzo que nos guste mucho, una vídeo llamada, una manualidad divertida, un dibujo para regalar… ¡Uuufff, cuántas cosas!!!

Así que… ¡Recuerda!!!

                                           image.png
 

I ÉS UN GRAN DIA PERQUE COMENÇAREM UNA ALTRE VEGADA A REFORÇAR LES LLETRES MINÚSCULES QUE TREBALLAVEM ABANS, COM QUAN ENS VEIEM A CLASSE I COMENÇAVEM A APRENDRE A ESCRIURER COM “ELS GRANS”!!

–          PER RECORDAR MIRA PRIMER AQUEST VIDEO I COMENÇA A PRACTICAR… NO ET PREOCUPIS SI NO ET SURT MOLT BÉ PERQUE CADA SETMANA PRACTICAREM UNA LLETRA DIFERENT MÉS A POC A POC.

Y es un gran día porque empezaremos otra vez a reforzar las letras minúsculas que trabajábamos antes, cuando nos veíamos en clase y empezábamos a aprender a escribir como “¡los mayores!!”

–          Para recordar mira primero este vídeo y empieza a practicar… no te preocupes si no te sale muy bien porque cada semana practicaremos una letra diferente poco a poco.

 

  –       AQUÍ TENIU UNA FOTO QUE VOS SERVIRÀ MOLT PER SABER QUINA ÉS LA SEVA “GERMANA GRAN”. MIRA!!!!

  –       Aquí tenéis una foto que os servirá mucho para saber que letra es su “hermana mayor”. ¡Mira!!!!

image.png

–          PER ACABAR TENÍM EL VIDEO D´UN CONTE QUE TOTS VAREU TREBALLAR A CLASSE AMB NA CARMEN!! (LA MESTRA DE PEDAGOGIA TERAPÈUTICA DEL NOSTRE EQUIP D´INFANTIL). SEGUR QUE VOS ENRECORDAU I EL PODEU CONTAR A LA VOSTRA FAMÍLIA… “LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L´ESCALETA”

–       ¡Para finalizar tenemos el cuento que todos trabajasteis en clase con Carmen!! (la maestra de Pedagogía Terapéutica de nuestro equipo de Infantil). Seguro que os acordáis y lo podéis contar a vuestra familia… “La ratita presumida”

 

–  MIRA LES IMATGES, INTENTA CONTAR LA HISTÒRIA I RESPON:

. QUÈ ES VA COMPRAR LA RATETA?

. QUINS ANIMALETS SURTEN AL CONTE?

. AMB QUI ES VA CASAR LA RATETA? PER QUÈ?

. QUI VA AJUDAR A LA RATETA?

 

–  Mira las imágenes, intenta contar la historia y responde:

. ¿Qué se compró la ratita?

. ¿Qué animalitos salen en el cuento?

. ¿Con quién se casó la ratita? ¿Por qué?

. ¿Quién ayudó a la ratita?

  

image.png     

 

FINS LA PRÒXIMA AVENTURA NINS I NINES!!!!

¡Hasta la próxima aventura niños y niñas!!!!

                      

                                       image.png

 

 
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>