PROPOSTA 13 MAIG / PROPUESTA 13 MAYO

Bon dia,
com estau?  Avui vos proposam continuar treballant les emocions amb el conte del Monstre de colors. El podeu tornar veure, ho vàrem posar  el passat dimecres 6 de maig.  Vos proposam que elaboreu els vostres propis pots de colors, vos mostram idees de com fer-ho. Necessitau sis pots buits que tengueu per casa, per exemple de botelles petites d’aigua. A continuació escriviu amb l’ajuda de la vostra família el nom de les sis emocions a un paper per després aferrar-ho a cadascun i quan ho tengueu fet, ompliu els pots de cosetes, com puguin ser bolletes de paper o fils de llana, del color que correspon a cada emoció. Recordau: ALEGRIA (GROC), TRISTESA (BLAU), CALMA (VERD), RÀBIA (VERMELL), POR (NEGRE) i AMOR (ROSA). Després, teniu una feineta on heu de relacionar cada monstre amb el seu pot i
pintar-ho del color que correspon. Per acabar, escoltau la següent cançó del ball de les emocions, vos agradarà.
 
Finalment, mirau aquest  vídeo tan interessant que ens ha enviat un pare, per reforçar la psicomotricitat fina i millorar el traç de l’escriptura. Són propostes tan divertides com  posar ciurons dins pots, botons dins forats, aferrar i desferrar gomets o jugar amb plastilina.  Triau les que més vos agradin i les podeu anar fent durant aquests dies.
Aprofitant que una de les idees és l’escriptura amb sal, vos proposam que poseu sal damunt una taula i amb el dit escriviu el vostre nom i que ens envieu una foto, ens alegrarà molt. Després podeu seguir escrivint les lletres de l’abecedari o els noms de la vostra família. 
 
Vos enviam moltes besades.
Mestres de tres anys.
 
_____________________________________________________________________________
 
Buenos días,
¿cómo estáis? Hoy os proponemos continuar trabajando las emociones con el cuento del Monstruo de colores. Lo podéis volver a ver, lo pusimos el pasado miércoles 6 de mayo. Os proponemos que elaboréis vuestros propios tarros de colores, os mostramos ideas de como hacerlo. Necesitáis seis botes vacíos que tengáis en casa, por ejemplo de botellas pequeñas de agua. A continuación escribid con la ayuda de vuestra familia el nombre de las seis emociones en un papel para después pegarlo en cada uno y cuando lo tengáis todo, llenar los frascos de cositas, como pueden ser bolitas de papel o hilos de lana, del color que corresponde a cada emoción. Recordad: ALEGRIA (AMARILLO), TRISTEZA (AZUL), CALMA (VERDE), RABIA (ROJO), MIEDO (NEGRO) y  AMOR (ROSA). Después, tenéis una ficha donde tenéis que relacionar cada monstruo con su bote y pintarlo del color que corresponde. Para terminar, escuchad la siguiente canción del baile de las emociones, os gustará.
 
Finalmente, mirad este video tan interesante que nos ha enviado un padre, para reforzar la psicomotricidad fina y mejorar el trazo de la escritura. Son propuestas tan divertidas como poner garbanzos dentros de un frasco, botones en agujeros, pegar y despegar pegatinas o jugar con plastilina. Elegid las que más os gusten y las podéis ir haciendo durante estos días.
Aprovechando que una de las ideas es la escritura con sal, os proponemos que pongáis sal encima de la mesa y con el dedo escribid vuestro nombre y nos enviéis una foto, nos alegrará mucho. Después podéis seguir escribiendo las letras del abecedario o los nombres de vuestra familia.
 
Os mandamos muchos besitos.
Maestras de tres años.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>