Divendres 22 maig: socials

Bon dia!

Avui la tasca de socials és sobre el relleu i els rius d’Europa. Abaix trobareu l’enllaç (lletres liles), però primer, el pas a pas: 

1) Entreu a l’enllaç i trobareu aquesta pàgina: 

2) Clicau al “Tema 6: Relieve  y ríos de Europa”. Llegiu bé tota la informació, la necessitareu per fer l’activitat de després.

3) Tanqueu el resum i entreu a “Control”:

4) En la darrera pàgina vos surtirà un missatge semblant a aquest:

Si vos surt aquesta (Lo siento, no has aprobado) convé que el repetiu. Després feu una foto o captura d’aquesta pantalla i l’enviau a la vostra mestra.

Teniu l’accés aquí: “Relleu i rius d’Europa”


¡Buenos días!

Hoy la tearea de socials es sobre el relieve y los ríos de Europa. Abajo encontraréis el enlace (letras lilas), pero primero, el paos a paso: 

1) Entrad en el enlace y encontraréis esta página: 

2) Clicad en “Tema 6: Relieve  y ríos de Europa”. Leed bien toda la información, la necesitaréis para hacer la actividad de después. 

3) Cerrad el resumen y entrad en “Control”:

4) En la última página os saldrá un mensaje parecido a este:

Si os sale esta (Lo siento, no has aprobado) conviene que lo repitáis. Después haced una foto o captura de esta pantalla y enviadla a vuestra maestra.

Tenéis el acceso aquí: “Relieve y ríos de Europa”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>