MÚSICA: FORT I FLUIX!!!

Bon dia nins guapos meus!!! com estau??? Avui vos duc un conte molt xulo. Es diu Zaratrustra!!!! A veure si des de casa me feis de Zaratrustra i qui s’animi em pot enviar una foto o petit video de com ho fa!!! correu de na cati: cborras1@educib.eu

CONTE ZARATRUSTRA!!!

AUDICIÓ ZARATRUSTRA

 

Buenos dias niños guapos!!! como estáis? Hoy os traigo un cuento muy chulo que se llama Zaratrustra!!! A ver si desde casa me hacéis de Zaratrustra y quien se anime me puede enviar una foto o pequeño video de como lo hacen!!!! Correo de cti: cborras1@educaib.eu

CUENTO ZARATRUSTRA!!!

AUDICIÓN ZARATRUSTRA!!

 

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>