RELIGIÓ

Bon dia nins i nines! Com estau? estic molt contenta perquè la fitxa de la setmana passada també vos va anar molt bé. Sabeu que tots els que l´heu fet heu guanyat un positiu, enhorabona!! Els qui no l´hagi fet encara és a temps.

Aquesta setmana començarem a estudiar les religions monoteistes que hi ha al món. Són tres principals: el Cristianisme, el Judaisme i l´Islam. El que tenen en comú és que les tres religions adoren a un únic Déu.

Per guanyar-vos el positiu d´aquesta setmana heu de fer un comentari aquí mateix sobre alguna cosa que heu après d´aquestes religions. Podeu consultar el vídeo que vos deixaré a continuació i llegir les imatges explicatives.

-VÍDEO: LAS RELIGIONES MONOTEÍSTAS.

 

 

Ànim que ja queda menys!!

Besitos.

18 comentaris

 1. Carlos Aguayo Vilches

  He apres que els jueus recen davant el mur de les lamentacions. Els musulmans en la seva mesquita dorada. Els cristians en la basilica del sant sepulcre. Tenen en comu que els tres adoren a un unic deu. El judaisme es la mes antiga. Deu va parlar primer a abraham i le va prometre que de la seva descendencia naixeri el mesias(el salvador). Son religion revelades :per profetes. i que son religions que tenen un llibre sagrat.

  1. Darwin

   He apres que els jueus , els musulmans i els cristians adoren a un unic deu. Tambe que deu li va parlar a Abraham , li va diure que de la seva descendencia neixeria el Mesías

  1. Nayara

   He apres que els musulmans i els cristians creeuen de el mateix deu,que el deu va parlar amb abraham ,li va dir que neixera mesies.I que aquestes religions tenen un llibre sagrat

 2. Amanda de Souza

  E aprendido que los judios , los musulmanes y cristianos creen en el mismo dioz pero cada uno tiene sus libros ,simbolos etc .Y que cada religion son diferentes.

 3. Angeles

  He aprendido de que en Jerusalén se encuentran las tres grande religiones monoteístas. I tienen en cumun que adoran a un solo dios. El mulsumanes adoran a Adán, los judíos adoran a dios padre i los cristianos adoran a Jesús, espíritu santo i dios en una misma persona. Tan bien tienen en común que los cristianos se atreven a llamar padre a dios. El cristianismo tiene algo diferente a las demás religiones su fundador es dios mismo hombre i que habilita hacia nosotros Jesucristo es la segunda persona de la santísima Trinidad

 4. Nathalia

  He aprendido que en Jerusalem se encuentra las tres religions más grandes monoteistes
  Els Musulmans en su gran mezquita dorada
  Y los Cristian en la basilica del santo cepulcro
  Son religiones reveladas por profetas son religiones que tenen un libro sagrado
  EL ISLAM SURGIÓ 6 SIGLO DESPUÉS DE JUDEISMO SINGNIFICA LITERALMENTE SU MISIÓN A ALÁ ESTE ES SU DIOS ÚNICO DEL QUE MAOMA SE DECLARA PROFETA SU LLIBRE SAGRAT ES EL COREG SUS SEGUIDORES SE LLAMAN MUSULMANES Y CONSIDERAN A. JESÚS COMO UN PROFETA MÁS INFERIOR QUE MAOMA

 5. Adriel 5B

  He aprendido que las religiones monoteístas creen en un solo dios y que tienen un libro sagrado.
  También que hay diferentes religiones como: cristianismo, judaísmo y islam.

  1. Jamille Proaño

   He apres que els jueus recen davant el mur de les lamentacions. Els musulmans en la seva mesquita dorada. Els cristians en la basilica del sant sepulcre.tambe que tots creuen en el mateix deu,que els monteistes tenen un llibre sagrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>